Имате ли представа някъде,някой да може да ми направи диагностиката в неделя,защото където и да гледам-все им е почивен ден-то хубаво ама и на мен това ми е единствения свободен ден,или това е изгубена кауза?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика в неделя?В София?
Collapse
X
-
Re: кола
Има й две неща:1.Като запаля ми светва грешка няколко пъти,но не влияе на нищо-изписва : Error Cli.2.В последно време май работи на 3 цилиндъра-няма пъргавина и в потеглянето и в движението,разхода се е покачил,обороти и всичко е наред,но и самата работа на двигателя се чува и се усеща-по-ниско работи като звук.Като застана отзад при ауспуха-чува се не постоянни работен режим,а точно че единия цилиндър не работи-насича.Затова ми се иска да я видя и грешката за какво е,а и свещи ли ще излязат,кабели ли-да го сменям.Интересното е,че преди няколко месеца като я закарах при един "майстор" заради този й проблем с 3-те цилиндъра-погледна я и ме накара да купя нова бобна,ок-купих,смени я,тръгнах си,всичко ок.Спрях обаче да пия кафе и като си тръгнах-отново същото-работеше наред не повече от 2-3 часа,върнах се-той вдига рамене-искаше да му я оставя да я разглоби-реших,че е по-добре да не се връщам там.Сега поне бобината е нова-казаха ми,че това са обичайните заподозрени при този проблем-бобина,свещи,кабели-така поне едно е отметнато,макар да не е било проблема в него,но искам да знам все пак какъв е проблема и да го реша.kluchar написа:Има доста от форума където могат да направят диагностика Сега повечето са на събирането в КИТЕН Иначе идват на срещата в Неделя зад хотел Славия -Била Какво и е на колата .НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
nedialk00
най-вероятно са кабелите виж ги дали изкрят, то сега малко трудно де, ама виж дали бият ток ако бият значи искрят
с обратната страна на ръката допри и ще разбереш
Коментар
-
Ако е това ок,поне ще знам къде е проблема,ще пробвам-дано да спре да вали днесnedialk00 написа:най-вероятно са кабелите виж ги дали изкрят, то сега малко трудно де, ама виж дали бият ток ако бият значи искрят
с обратната страна на ръката допри и ще разбереш
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
Re: кола
И той беше уж "много добър майстор",при положение че аз изрично исках първо диагностика,но ми бяха казали че той си разбира от работата и ще прецени на място.Не ходете там-за съжаление точен адрес не помня,но се намира в една пряка на бул.Сливница.kluchar написа:Това е бил майстор проба грешка ами ако бастите са скъпи а колата не става трябва да отвориш магазин .НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар