Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да намеря пластмасов плъзгач на машинка ел. стъкло?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Къде да намеря пластмасов плъзгач на машинка ел. стъкло?

    Здравейте колеги! Обръщам се към вас с молба за помощ или съвет, някой знае ли откъде мога да намеря пластмасовият плъзгач /обтегач на жилото/ на машинка за ел. стъкло на Фиат Мареа? Обикалях къде ли не, но без успех. По моргите продават целите машинки, а по магазините намерих за всякакви други марки, но не и за Мареа. Моята машинка е здрава и хич не ми се дават 50 лв. за друга машинка само заради този плъзгач. Благодаря ви предварително!
    Прикачени файлове

    #2
    Трябва да обиколиш повече морги, все някъде ще има кола със строшена врата, на която само това и е останало здраво.

    Коментар


      #3
      Искам да попитам при типото същия ли е обтегача и ако го сменя ще се оправи ли проблема с тракащото стъкло. Забелязъл съм че е възможно да вдигна самото стъкло около сантиметър - два на ръка. Генералния ми проблем е че като са отворени малко стъклата и много хлопат по неравностите!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

      Коментар


        #4
        Съвсем скоро и аз търсих за Поло само пластмасовите части и ги открих тук. По моргите предлагаха цялата машинка комплект. Още не съм поръчвал. Потърси в раздела Car Parts -> FIAT -> MAREA.

        Коментар


          #5
          Миналата година купих от автоморга в Ямбол цялата машинка за 25 лв., естествено втора употреба. Само пластмасата просто никой няма да си играе да ти я вади, дажи не помня дали всицко не беше капсуловано или просто неразглобяемо.
          Peugeot 301
          Punto 1.9 JTD - на жената

          Коментар


            #6
            На някой ако му вършат работа чарколяци от дясна предна врата на Типо да свирка. Вратата няма ел. оборудване, но не е отваряна и всичко си седи вътре, както и стъклото. Кой каквото си хареса е подарък.
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

            Коментар


              #7
              Незнам само дали напунтото са същите дано да не съм ги изхвърлил мисля,че съм ги наврял някъде в сервиза или в къщи ще проверя и ако ги намеря ще ти ги щракна да видим дали ще ти свършат работа е така ти ги давам мен не ми трябват при мен проблема беше прокъснато жило и събчатката иначе релсата броните за жилата и моторчето са огън...

              Коментар

              Working...
              X