Днес случайно открих на стилото, че мога да си отварям прозорците от дистанционното. Като задържа бутона за отключване и се отварят. Досега не бях засичал и този вариант. При всички коли които съм карал и е имало комфорт тази опция я няма т.е. може само като заключваш да затвориш прозорците. Проверено на Ситроен, БМВ, Ауди, Рено. Та ми е интересно как е при вашите стилота
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят ли ви се прозорците с комфорта при стило
Collapse
X
-
При мен на Мареата от подписа не съм пробвал с копчето на ключа( тоест с алармата). При отключване и заключване само с ключа, ако задържа в съответната посока, 4-те стъклата се смъкват и вдигат.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Работи разбира сеxaerial написа:и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...
всичко си работи. трябва да си до багажника и да го задържиш
Поне при мен е така
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ето какво съм пропускал ... :D благодаря много за инфото!!!kiselo написа:... трябва да си до багажника и да го задържиш ...xaerial написа:и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...
Коментар
-
Не е задължително да си до багажника. От 10-15 метра разстояние си отключва,както си отключва и заключва и вратите.xaerial написа:ето какво съм пропускал ... :D благодаря много за инфото!!!kiselo написа:... трябва да си до багажника и да го задържиш ...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ами аз имам 2 ключа - и двата сгъваеми но само 1-ния с бутони (втория ми е гол, само с логото на FIAT, като на Коцев) - всичките си работят, при задържане свалят/вдигат стъклата - а комбито не съм сигурен как се отключва мисля с 1 натискане но може и да бъркам ?!?Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар