Здравейте,Женската част на задният ми десен колан не работи-чува се изщракване,но не закопчава.Дали може да се ремонтира или да търся втора употреба?Тази част еднаква ли е за всички коли или са различни за различните модели автомобили?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни колани на марея уикенд 1.9ТД
Collapse
X
-
На останалите две става,явно са еднакви.lubomm написа:Даже отдясно дет са една до друга закопчалките са различни .Пробвай в другата дали ще станеФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Прав си,колега,извинявай!Но при мене средният колан беше под седалката и сега като го извадих видях,че са различни.Но има нещо,което ме озадачава.При мене женските са три,а на облегалката има места за закрепване с котешки езичета на трите,плюс едно широко,за което не виждам какво може да се закрепя там.И още-от трите задните на едното има надпис "център" и което се закопчава само със средният колан-това ми е ясно,но защо това с надписа център при мене е сложено отдясно,а в средата и в ляво са останалите две.Да не са сменени местата на женското в дясно с това от средата,или при слагането на коланите трябва да се кръстосват?Стана малко сложно,но по-ясно не мога да го обясня.В колата се возят три деца и ползването на коланите отзад е задължително.Затова искам да изясня нещата. :Dlubomm написа:Точно двете са различни от третата .Я сега пробвай средния колан дали става на третатаФиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
И аз се чудих за какво са го направили така ама ........, а четвъртото джобче е за средния колан и той има една пласмаса в която се прибира колана и на тази пласмаса има залепящо .Изкарай целия среден колан и ще я видиш тоя джоб за средния колан и ще видиш лепката.ivannik написа:Прав си,колега,извинявай!Но при мене средният колан беше под седалката и сега като го извадих видях,че са различни.Но има нещо,което ме озадачава.При мене женските са три,а на облегалката има места за закрепване с котешки езичета на трите,плюс едно широко,за което не виждам какво може да се закрепя там.И още-от трите задните на едното има надпис "център" и което се закопчава само със средният колан-това ми е ясно,но защо това с надписа център при мене е сложено отдясно,а в средата и в ляво са останалите две.Да не са сменени местата на женското в дясно с това от средата,или при слагането на коланите трябва да се кръстосват?Стана малко сложно,но по-ясно не мога да го обясня.В колата се возят три деца и ползването на коланите отзад е задължително.Затова искам да изясня нещата. :Dlubomm написа:Точно двете са различни от третата .Я сега пробвай средния колан дали става на третата
Коментар
-
И при тебе ли са така кръстосани женските части на коланите?lubomm написа:И аз се чудих за какво са го направили така ама ........, а четвъртото джобче е за средния колан и той има една пласмаса в която се прибира колана и на тази пласмаса има залепящо .Изкарай целия среден колан и ще я видиш тоя джоб за средния колан и ще видиш лепката.ivannik написа:Прав си,колега,извинявай!Но при мене средният колан беше под седалката и сега като го извадих видях,че са различни.Но има нещо,което ме озадачава.При мене женските са три,а на облегалката има места за закрепване с котешки езичета на трите,плюс едно широко,за което не виждам какво може да се закрепя там.И още-от трите задните на едното има надпис "център" и което се закопчава само със средният колан-това ми е ясно,но защо това с надписа център при мене е сложено отдясно,а в средата и в ляво са останалите две.Да не са сменени местата на женското в дясно с това от средата,или при слагането на коланите трябва да се кръстосват?Стана малко сложно,но по-ясно не мога да го обясня.В колата се возят три деца и ползването на коланите отзад е задължително.Затова искам да изясня нещата. :Dlubomm написа:Точно двете са различни от третата .Я сега пробвай средния колан дали става на третатаФиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар