Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за светеща лампа на арматурното табло.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Питане за светеща лампа на арматурното табло.

    В събота ходих до София със Стилото и от време на времи ми изписука нещо и на таблото ми светва предпоследната вдясно лампичка кръгла и чертички около нея изобразяваща нещо като слънце .Изписва ми и това:NuM Panel Bulb. С моите познания по английски го превеждам че имам изгоряла крушка на нещо. Пусках габарити ,фарове къси и дълги ,мигачи стопове и всички светят . Накрая се сетих да видя и лампичките за номера отзад дали светят . Оказа се че само дясната свети.Лявата не свети . Тия дни даже още утре ще развия плафончето да я проверя крушката . По скоро питането ми е какво може да означава светенето на тая лампичка , за да търся основната причина.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

    #2
    това е проблема, и мисля по-точно във фасунката на крушката, както се казва бял кахър

    Коментар


      #3
      Дай боже да е от нея и утре да я сменя ако е изгоряла. :D Иначе колицата ми даде разход 4.4 със включен през цялото време климатик.Живот и здраве на Китен ще ви покажа.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

      Коментар


        #4
        Ако не е изгоряла, проблема трябва да е във фасунката, а и както са казвали и преди мен това е колата която сама си казва всичко :D.П.п Тия дни като мина ще я видим какво друго има да си казва.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

        Коментар


          #5
          Ще се радвам ако ми се обадиш ,че уж си инсталирах програмата на лаптопа и кабел си купих но все ми изписва че няма връзка между двата компа.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

          Коментар


            #6
            Има развитие по темата .Две са новините едната е добра, а другата лоша .Добрата новина е че стана само с почистване на клемите вътре в плафончето и вече не ми писука и свети на таблато . ,Лошата е ,че като взех да свалям плафончето то беше притиснато от номера на колата . Просто в КАТ като са слагали номера са го сложили най горе и горния край на номера опира във плафончетата . Няма как да махна номера защото е захванат с болт дето пише КАТ . Ядосах се ,палнах колата и направо във КАТ при тия дето ги слагат . Казвам им проблема и те най спокойно ме пратиха да си платя за нов болт 4лв на гишето .Казвам им че грешката е тяхна и те да си отидат за болт . Пратиха ме при началника на КАТ с него да се разправям . Обясних му и на него проблема ,дойде и той при колата вдигна рамене и каза че друга фирма слагала номерата и той нищо не може да направи . Да съм отидел да се наредя на опашката и да си платя за ново поставяне . Още повече се ядосах и му казах че аз 4лв няма да дам за тяхна не свършена работа и ще отнеса въпроса по нагоре . Нищо не ми каза и си се прибра в канцеларията . Пристигнах пред сервиза си ,поуспокоих се малко ,вдигнах капака и почнах да мисля как да го излъжа това плафонче та да излезе. Накрая прозрях че ако изрежа с нож пластмасата която е захванала номера ще може да натисна ламарината на номера по навътре и така да издърпам плафона . Речено сторено ,и така свалих плафона . Двете видии дето го държаха се скъсаха защото бяха ръждясали яко . Почистих клемите хубаво ,вътрешните ги стиснах и като сложих плафона взе че стана стабилно . Със безцветно тиксо за всеки случай му ударих два тигела и пей сърце. :D Остана ми само горчилката от отношението на работещите в КАТ.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

            Коментар


              #7
              Не им се ядосвай Коцев.Толкоз им е акъла.Горчилката ще ти я излекуваме на морето в Китен. Дано да не е помниш толкова дълго.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

              Видео от Италфест 2011

              Коментар


                #8
                Моя болт навремето го срязах и сега седи само на ламарината.мога да си сваля номера по всяко време.Може и да не е правилно ,но нямам време да се занимавам с бюрократични глупости.
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

                Коментар


                  #9
                  много хора се оплакват от това поставяне на номерата - ама то ги поставят безмозъчници какво да очакваме, иначе това е решението което и аз съм използвал изрязване с ножче

                  Коментар


                    #10
                    Аз за това пуснах тема питане към кого и къде да пусна една жалбица та дано се размърдат малко .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

                    Коментар


                      #11
                      Мда, аз съм виждал същия случай на Браво и за това сега на Пунтото ги накарах да го сложат по-надолу задния номер и пак не съм убеден, че ще успея да сменя крушка ако се наложи. Иначе наистина е неприятно с този псевдо нит...

                      Коментар

                      Working...
                      X