infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo вече се отчайвам
Collapse
X
-
nedialk00
колежке отиди при свестен тенекиджия да ти я оправи тука и да гадаем какво и има и да и "баем" няма да се оправи
Коментар
-
Колежке , ако не ти е познат ... сигурен съм че такъв тенекиджия който търсиш ..... няма да намериш . Но все пак успех дано да попаднеш на някои съвестен гражданин , и данете обере до шушка и да изгние след 2 зими ... а да си свърши добре работатаiva_87_1 написа:ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджия
Fiat Punto GT
Коментар
-
Щом не се е виждало при продажбата, значи не се вижда много, слагай обратно мокетите и си карай колата, няма да се разпадне. Карай я година-две и вземай друго, май вече знаеш къде и какво да гледаш. Връзвай с тел и давай.iva_87_1 написа:ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджияAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Е твойто по скоро е изключение.Че колите от високите части на Австрия гният яко е всеизвестна истина.И дори браво/ брава не правят изключение.На Бравото от снимките незнам от какво е, но предното ми браво беше изгнило точно като на снимката от двете страни и отдолу ламарините около праговете.Карай го така и не се занимавай да даваш пари за глупости. Това нито е екзотична кола, нито е джип че да си струва да го правиш.mitkodpd написа:не могат да се правят такива генерални изводи. и мойта делта е от австрия, а купето е в добро състояние. според мен трябва да е удряна колата за да тръгне сериозно ръжда. това браво червеното на снимките отвън добре изглежда, ако за същото става дума деinfineon написа:Предното ми браво беше яко изгнило отзад в края на праговете.Тия дни оглеждах една мареа, читава на външен вид , под краката на задните пътници имаше изгнило с дупка че чак вътре се виждаше.Зависи къде е карано, щом е от австрия работата е ясна по добре не се занимавай.pecata написа:Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ами другар виждам че нямаш работа,вземи си свали сички постовете на колегите и прави рЪзбор на писаното и ше очакваме на Лц какви са ни Уцемките на иСпита....ок......пази боже човека има проблем а бАлгарина се хваща за ЧЕПАpakumba написа:и аз се отчайвам, че човек на 24 год пише госпот.....
Коментар
-
не е само мойта, виждал съм и други коли от австрия със здрави ламарини
факт е че гният австийките и не могат да се сравняват с италианките например, явно заради солта и лугата която се изсипва по пътищата, но има и читави такива. няма да скрия обаче, че отзад спирачките на делтата бяха леш... важното според мен е че трябва вещ оглед при покупка за да няма после неприятни изненади
колежке, според мен ако решиш да я правиш колата е много вероятно да не ти я направят както трябва и след известно време отново да се появи ръжда. все пак положението не е отчайващо, карай си колата и й се радвай
Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
Re: Fiat Bravo вече се оттчаивам
Единственото решение, което аз виждам освен смяна на купето, е да идеш при кадърен тенекиджия, който да ти присади задница от друг автомобил с помляна предница. Прави се успешно и безпроблемно. Аз познавам такъв тенекиджия и съм виждал такива присадки многократно при него. След боята никога няма да разбереш, че от две коли са направили една. Лошото е, че работи тук в Пловдив. Ако имаш интерес мога да ти дам координати. При всички положения, преди да предприемеш нещо нека ти огледат хубаво купето, за да си сигурна, че и другаде няма подобни засади и само да си дадеш парите за кърпене или присаждане на вятъра.Поздрави и успех.iva_87_1 написа:Колеги вече съм отчаяна имам въпрос кое ще ми излезе по ефтино да смена цялото купе на моето Bravo или да кърпя и пребоидисам лошото е че на дветее задни бомбета е паднало покритието под задните калници и са тръгнали дввете бомбета задната престилка и госпот знае още какво ако някои може да помогне на една отчаяна колешка моля да помогне.Колеги за това говоря довечера ще кача още снимки
Коментар
-
Колеги несъм казала че колата е много изгнила просто на определени места е изгнила инак колата си е в перфектно техническо състояние един колега спомена каза че задният ми мост трябва и той да е изгнил но карах колата при мои познат майстор и той ми каза , че мостът е чисто нов сменян е на скоро и единствено което има за правене по колата е това бомбе и престилката нищо друго и ми каза , че на днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние
Коментар
-
Кола на 15 години и да е на 100к км. каквото и да ти обясняват, това е абсурд.Оттам нататък не си заслужава да хвърляш пари за ръжда по такава кола. Така и така резултата може да не бъде дълготраен.iva_87_1 написа:днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар