Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo проблем Решение!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Stilo проблем Решение!

    Малко тъпо се получи имам от поставките за Ipоd или GSM които се слагат на въздуховодите. Като го махнах днес едното от ребърцата се откачи на това в средата от ляво. Опитах се да го закача но за "късмет" се откачиха и другите и сега е закачено само горното. Та въпросът ми е как да го оправя да си ги закача всичките. Как се свалят въздуховодите в средата или някакъв др начин. Играх си 1 час без успех. Ето за какво по точно става въпрос http://www.prikachi.com/images/45/3289045U.jpg http://www.prikachi.com/images/46/3289046g.jpg
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
    Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

    #2
    Купуваш си 4 спици за колело,мушкаш ги в дупките номер едно-1 . Така ще махнеш си-ди-то-касетофона. Отдолу има два болта, които държат въздуховода с решетката-номер -2. Бъркаш с ръце,навътре докато напипаш продължинието на въздуховода зад решетката. ВНИМАТЕЛНО БУТАШ НАГОРЕ И НАВЪН- номер 3. Ще се справиш.
    Прикачени файлове
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

    Коментар


      #3
      Много ти благодаря доста се прецаках с тая поставка
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
      Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

      Коментар


        #4
        Колеги решението на проблема ако на някой случайно се случи тази каръшка случка, понеже какъв е шанса при нормална употреба да се разкачат тия ребра. И така опитах да сваля CD-то със 4 шиша но не успях и понеже те са по тънички и къси пробвах пак да закача така ребрата но не успях. Още при първите опити преди 3-4 часа забелязах че самите ребра стоят в едни гумени легла и ако дръпне леко към нас и се даде максимално наляво или дясно и леко се натисне ребро надолу излиза от леглото. Реших се и изкарах най-горното от лявото легло и става малко пипкаво докато го накарам да влезне навътре и да стане по ъгъл за да може и от дясното легло да излезе. Накрая успях, след това всичките така, средното е най- гадно понеже нали то мърда и наляво надясно вътрешните ребра. Закачих си всичките на пласт масата и тук идва най - пипкавата част и не за нервни хора като мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 (не знам как издържах) събрах ги така все едно съм ги затворил като са си на мястото, след това под ъгъл някак си ги наместих и влезнаха всичките и от двата края и трябваше само леко и внимателно с лек натиск да си ги връщам в леглата им от двете страни. Трябва да се внимава да не забравим за средното да го нагласим пак да си мърда вътрешните ребра и това не е много лесно. Значи като се изкара от леглото със дърпане към нас то се усеща и за да се махна нацяло се бута внимателно надолу за да заобиколи гуменото легло. За съжаление от емоцията че ще реша проблема (ако може така да се нарече точно) и бързината не направих подробни снимки само това какво представлява изваждането от леглото. http://www.prikachi.com/images/877/3289877r.jpg http://www.prikachi.com/images/878/3289878Z.jpg Процедурата отне към 20мин.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
        Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

        Коментар

        Working...
        X