Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на прозорец

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Сваляне на прозорец

    Може да ви се стори супер тъп въпрос, но се пак искам да разбера колко слиза прозореца на Браво 1.8 98-ма. Моят не може да слезе до долу и винаги остават около 4 пръста... а пък видях едно браво със свалени до долу прозорци. Може би опира в магнита на тонколоната (не оригинална) или пък просто машинките имат ограничение до там...

    #2
    моите слизат до долу. Махни кората и виж дали ти опира в магнита
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

    Коментар


      #3
      Магнита идва прекалено встрани мисля за да опира в него (ако е поставен говорителя на мястото за говорител в кората). Може и моторчето да е, жилото .... Рязко ли спира или започва да бави докато не спре накрая ?
      Fiat Brava 1.4 12V

      Коментар


        #4
        Рязко спира и на 2та прозореца е така по равно разстояние... иначе тонколоните бяха доста големи и понеже едната беше изгоряла ги смених със същите по големина... не се бях замислял за това докато не почнах да виждам все по често бравота със спуснати до долу прозорци... Ако проблема е в колоните как да ги сменя с по-малки, като е рязана вътрешната ламарина така, че да се събере по голяма?

        Коментар


          #5
          Ми виж дали е това проблема, странно е че и 2те врати са така. Най-вероятно тогава е от тях или нещо друго което подпира. Не вярвам и 2те ти машинки да са такива. Аз имам излишна за дясната врата, но едва ли е от тях.
          Fiat Brava 1.4 12V

          Коментар

          Working...
          X