Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инфо за Fiat Ducato 96-та година 2.5 тд 80кв

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Инфо за Fiat Ducato 96-та година 2.5 тд 80кв

    Колеги не съм имал досега допир до такъв микробус... всъщност не разбирам изобщо от микробуси.Утре ми предстои оглед на ето този екземпляр http://www.cars.bg/u286945 . Дали е възможно да ме ориентирате за какви проблеми да гледам, често срещани болежки при този модел, като мотор добри ли са и като окачване, евентуален разход.. 80 киловата е буса по документи.Също така скъпа ли е поддръжката и т.н абе общо взето всичко, което би ми помогнало да спра да се заглеждам по Форд Транзит (защото уж ги водели с железни мотори).Предварително Благодарско.

    #2
    Огледай внимателно предницата на буса, може от снимките да ми се струва, но ми се вижда, че под капака предната греда (там където е емблемата)или незнам как да го нарека не е на една линия в ръбовете си с калниците. От страни също ми се струва, бронята не е мн добре пасната с калниците. Може и да греша, но помоли за снимки или огледай внимателно за удари. Иначе като цяло на мен ми се вижда добре, сравнително чист е като за 15 годишен. Имам приятел с бус, неговия е 2,4 и е мазда , казва че разхода е 10/100. С друго не мога да помогна (ако това може да се нарече помощ). Поздрави!
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

    Коментар


      #3
      да момчето каза, че отпред бронята е провиснала, ама това са бели кахъри дето се казва.Най вече ме интересува здрави ли са като машини, гният ли като Транзитите и по-горе посочените неща.Външния вид като цяло не ме интересува много, защото така или иначе няма да ходи на изложба.

      Коментар


        #4
        явно форума е само за леки автомобили и ванове, което не е много правилно.Нека темата да се заключи.

        Коментар


          #5
          имах такъв но пежо боксер, като цяло всичко освен двигателите мисля е 1 към 1. карах го 2 год. изминах около 100 000 км. страхотна машинка, продадох я защото не ми беше нужна повече. за ръждата гният да, поне моя беше почнал да гние от единия заден калник. за тези 2 години освен ремъци ролки и масла съм сменил гърнетата отдолу с тръбите (нови са 180 лв всичко) свещи и бендикс. доколкото знам фиат ги хвалят повече като двигател, пежото хвърля малко масло във въздушния филтър. но каквото и да избереш фиат пежо или ситроен според мен няма да сбъркаш а и вече са доста евтини. много по удобен и приятен е за каране от транзита, за съжаления точно с този двигател не съм запознат за да ти дам съвети кво да гледаш. (моя го запалих, хареса ми как работи и го взех) с окачването не съм имал никакви проблеми, обикновено моя го товарех с 400 кг повече от зададеното по талон. не съм сигурен за транзита мисля че беше със задно, тук предното предаване зимата с едни хубави гуми гази в снега без никакви проблеми, с нови свещи няма да имаш и ядове с паленето в студа. вътре в купето е доста тихо и комфортно, пътувал съм русе-пловдив-русе без почивка и не ме изморяваше особено. двигателя ми събираше около 8 л масло ако не се лъжа, смяна на масла и филтри ми струваше около 100 лв, разхода не съм го засичал точно но натоварен с около 200 кг в едната посока русе-приморско-русе ми изгори 50 литра, мисля че са над 600 км.ако има друго питай, надявам се да съм бил полезен

          Коментар


            #6
            Буса вече е купен вчера.. запалихме го работеше добре, има външни забележки, но са поправими.Очарован съм като цяло, защото човека беше сменил почти всичко по окачването и се държеше много добре на пътя.А и бус за без пари... направо немога да повярвам че си го купих за 2000лв

            Коментар

            Working...
            X