Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с скоростите?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с скоростите?

    Здравейте, тази вечер карайки си нещо изпука два пъти силно в предната част на колата.Лостът на скоростите стана някакъв-никакъв.Не иска да "влиза" първа.Промени малко звука колата.Не е нито виене,нито тракане!Когато държа-притискам лоста на първа колата потегля,така и на втора също и на задна скорост - колата зацепва. Утре ще я водя на майстор, но ми се иска да чуя и вашите предположения и мнения. Познати с склонни да преписват вината на някаква вилка вътре..... но.....!Ако имате идеи, ще ми се да чуя!

    #2
    кола

    Ако въобще невключва може да е жило на съединитела Иначе другото за което се сещам е лагера на съединителя № 4 / свалят се скоростите за смяната му / Това е най често чупещото се нещо там другите работи послеКъде ще я караш колата -Гледам че си от Люлин
    Прикачени файлове
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      В близост до блока има един майстор и мисля при него.Опасявам се само да не ми каже, че не прави такива ремонти - защото тогава нямам идея къде да я карам?!?! Предложения?!?

      Коментар


        #4
        само припукването да не е като при мен , че се наложи да сменям скоростна кутия , в моята имаше много-голяма дупка ( в следствие на прецакан маховик)

        Коментар


          #5
          Ремонт скоростна кутиа
          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

          Коментар


            #6
            Оказа се друго. Бил се скъсал някакъв тампон на двигателят и той бил увиснал.От там дошъл проблема.Сега всичко е наред и се радвам, че се оказа малкият дявол!

            Коментар

            Working...
            X