Някой с оригинален подлакътник, може ли да направи детайлни и качествени снимки на захващането за конзолата.Снимки под всякакъв ъгъл, ако е възможно.И да ги качи примерно на:http://www.postimage.org/index.php?um=manyБлагодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo-> подлакътник
Collapse
X
-
Според мен не се налага. Ако се изреже внимателно "дъното" на средната конзола (където се вижда винта на снимките) се показва една "стойка", която е със специфична форма, каквато е формата на основата на алуминиевата част от долу на подклакътника и е "захваната" за купето с попнитове. За по-лесно и прецизно изрязване е добре да се извади кората на средната конзола. Лошото е, че тази "стойка" е от пластмаса и не е стабилна когато за нея се монтира подлакътника. При мен е така (Stilo JTD 115, 2004 г.). Би трябвало "стойката" да е от някакъв метал или сплав, все пак трябва да е здрава и трите болта да се навиват някъдеemzo написа:Хммм, това значи ли, че трябва да сменям и средната конзола ?
. Ще е от голяма полза някой колега, с оригинален подлакътник, качи снимки на стойката за която е хванат подлакътникът с трите болта за да се види как е фабрично и при възможност фомата и захващането на "стойката" за купето. Корите на средната конзола се вадят много лесно, като се започне от винтовете в задният й край откъм въздуховода за задните пасажерски места. После всичко си следва ...
Fiat Stilo SW 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse

За пореден път - благодаря, видях каквото ме интересуваше.
Коментар