Колеги, какви накладки (предни) да си купя, че моите вече заминават?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви накладки да си купя?
Collapse
X
-
може да питаш този човекне го познавамно е писал на други места, че предлага цялата гама Ferodo Racinghttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6406&highlight=densoима и телефон някакъв - 088 861 30 18tomazo написа:с тая разлика ,че феродо и текстар никъде няма за браво .sachma написа:Феродо са наистина много добри, препоръчвам ги от личен опит!
Коментар
-
много известна фирмас голям опит при спирачните системиwww.kanex.bg продават Bendixdoofiat написа:А за Bendix какво ще кажете?
Коментар
-
какви слагат в завода ли питаш?аз като купувах от магазина на Стамболийски, имаха някакви в кутии на които пишeше Fiat/Alfa/Lancia оригинални частиможе би някоя от големите фирми ги прави за Faitно според продавача нямаха разлика с другите, които предлагахамарка не си спомнямбяха в една тъмно синя кутия, на която пишеше RC"оригиналните" бяха 55 лева, а тези които аз взех 35може би животът им ще е по-малъкиначе като спиране не намирам разлика с предишните, които бяха Ferododoofiat написа:А някой знае ли какви са наклатките по книжката, за Бравата ми?
Коментар
-
къде ги продават ??феродо рейсинга за мойто браво се оказаха ,че са 273 лв ,а перфоманса 197 лв!!!при положение, че бяха 100 миналата година !Кой не отиде на му наковат едни нови и тва еalex12 написа:NK-се оказа ,че са няколко класи над феродо-твърдя го от два месеца насам.Като цена обаче са по-соленки!
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Нямам предвид някакви специални изпълнения накладки като казвам за феродо.А за мойта кола накладки NK взех от "Симеон"-от магазин представител на БОШ и НК.Номера не помня.Между Опълченска и Ботев от ляво.Да тези цени по-горе са вече свръх Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .Дано си заслужават!tomazo написа:къде ги продават ??феродо рейсинга за мойто браво се оказаха ,че са 273 лв ,а перфоманса 197 лв!!!при положение, че бяха 100 миналата година !Кой не отиде на му наковат едни нови и тва еalex12 написа:NK-се оказа ,че са няколко класи над феродо-твърдя го от два месеца насам.Като цена обаче са по-соленки!
Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
Реклама
Collapse

Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ?? това е сериозна цена!!!!

Коментар