Abe hora wie kakw danyk paltihte taq godina!? znachi az za moq fiat bravo 1.9 plashtam 120 lv, brat mi s fiat brava 1.6 plashta 30 lv. Zashto se chuwstwam "leko" preeban
Абе хора вие какв данък палтихте тая година!? значи аз за моя фят браво 1.9 плащам 120 лв, брат ми с фят брава 1.6 плаща 30 лв. Защо се чувствам "леко" преебан
Пиши на кирилица!Митко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък МПС
Collapse
X
-
Премествам темата в "консултации" - zgabrovskiAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Данък МПС
Бате, аз платих 28 лв за Бравата ми 1,9 ТД 100Ventsi написа:Abe hora wie kakw danyk paltihte taq godina!? znachi az za moq fiat bravo 1.9 plashtam 120 lv, brat mi s fiat brava 1.6 plashta 30 lv. Zashto se chuwstwam "leko" preeban
Абе хора вие какв данък палтихте тая година!? значи аз за моя фят браво 1.9 плащам 120 лв, брат ми с фят брава 1.6 плаща 30 лв. Защо се чувствам "леко" преебан
Пиши на кирилица!Митко
Коментар
-
Точно - над 100 коня теслата е голяма, не признават и 1/2 намалението заради катализатора.А твоя човек с 1.6 16v сигурно е бил с германската версия от 90 коня.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Кой е 90 коня? Неговата Брава уж е 103 коня, някъде я дават 76 другаде 74 киловата, иди разбери колко е.А мойто Браво е запсиано 77 киловата, изобщо съм прецакан отвсякъде за 3 киловатаsev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъктакъв е закона, макар и доста глупавза 1 kW, разликата е около 5 пъти, което е смешноти явно си JTDа той е 90 коня, или поне така е записана :DFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
ами това ти казвамв данъчното са я писали или 90 коня, защото има такъв моторили 101и е минал в долната графаиначе данъка му е колкото твоя, ако си е записана както трябвапитай го, той ще ти каже :DVentsi написа:Кой е 90 коня? Неговата Брава уж е 103 коня, някъде я дават 76 другаде 74 киловата, иди разбери колко е.А мойто Браво е запсиано 77 киловата, изобщо съм прецакан отвсякъде за 3 киловатаsev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъктакъв е закона, макар и доста глупавза 1 kW, разликата е около 5 пъти, което е смешноти явно си JTDа той е 90 коня, или поне така е записана :D
Коментар
-
[quote="sev"][quote="Ventsi"]То в талона ти пише колко киловата е, не можеш да казваш че ти е по-малко, предвид че даваш копие от талонаsev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъками това ти казвамв данъчното са я писали или 90 коня, защото има такъв моторили 101и е минал в долната графаиначе данъка му е колкото твоя, ако си е записана както трябвапитай го, той ще ти каже :DFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
е даако в талона за променили една цифра, за да стане другия двигател :D може и да има проблемно да речем, че в талона всичко е наред, а само мощността е другане мисля, че е пролемможе би проблеми ще има и ако в талона си пише да речем 76 kW и в данъчното са спестили 2 kWслед време може да излезе наяве
Коментар
-
Нормално е ако си 1,9 JTD да си малко по мощен от 1,9 ТД така че тая разлика от 2-3 киловата те прехвърля над границата от 74 киловата на която данъка е 28лв а ти скачаш над 100 лв данък така че няма за какво да се ядосваш не си прецакан.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар