Здравейте колеги, мисля че имам запушен водоотвод понеже като вали силно дъжд и мокета при шофиора се мокри. Ако някой знае къде може да е проблема нека сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намират водоодводите на Фиат Стило?
Collapse
X
-
Re: Къде се намират водоодводите на Фиат Стило?
На стилото и на всички предполагам, че е сходно. При бравата като вдигнеш предния капак има един зад горивния филтър малко по-надолу и един зад крушата за подкачане на нафта. И двата редовно ми се задръстваха с листа и помии. Огледай сигурен съм, че при стилото са сходни, а вероятно подлизва от някой гофра за купето и си миеш крачкатаhox написа:Здравейте колеги, мисля че имам запушен водоотвод понеже като вали силно дъжд и мокета при шофиора се мокри. Ако някой знае къде може да е проблема нека сподели.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Ами възможно е пак да се мият. Огледай да няма някоя дупка към купето отпред. Може да е имало някоя тапа и да е извадена по някаква причина. А като разчистиш боклуците ако не е друго то поне водата ще се отича много по добре.ПС. Кога ще пуснеш детайлни снимки да го огледаме това стилоhox написа:според теб ако ги разчиста от листата и тн няма да ми се мият краката?
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
При фиат марея уикенд главният водоотвод е един -намира се в средата и до него се стига като се махнат пластмасите.На този отвор има едно гумено удължение около 10 сантиметра,сплеснато от двете страни.През него водата се стичаше по шумоуплътненията и влизаше вода през някои от отворите и отиваше в краката на шофьора - под мокета.Купих гумен маркуч-35 сантиметра дълъг с подходящ диаметър- около 40 мм и го вкарах в оригиналният-влезе точно,но за всеки случай със силикон го залепих и изолирах да не би да влезе вода между стария водоотвод и новият,който е набит вътре.По този начин отстраних подлизването на вода по шумоуплътненията и влизане на вода в краката на шофьора.Сега както и да вали или мия колата-не влиза вода.kiselo написа:Ами възможно е пак да се мият. Огледай да няма някоя дупка към купето отпред. Може да е имало някоя тапа и да е извадена по някаква причина. А като разчистиш боклуците ако не е друго то поне водата ще се отича много по добре.ПС. Кога ще пуснеш детайлни снимки да го огледаме това стилоhox написа:според теб ако ги разчиста от листата и тн няма да ми се мият краката?
Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар