Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.1 - предно стъкло за смяна

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пунто 1.1 - предно стъкло за смяна

    Здравейте!/На предното стъкло на моето Пунто, точно пред волана се появи една пукнатина, която тръгва отдолу и засега спря някъде на 1/3. Явно ще трябва да го сменям по някое време Моля, ако някой знае следните неща:- Ориентировъчна цена на стъклото на старо- Ориентировъчна цена на работата по смянатаИ нещо друго, което си мислех - винетката, гражданската и годишния преглед, които са залепени на стъклото, явно не могат да бъдат преместени. Как се действа в такива случаи? Сигурно от съответните компании, дават нови стикери? Не може да не е предвидено, че може да се наложи да сменяш стъкло.Предварително благодаря, ако някой е запознат и реши да помогне!
    Punto 1.9 JTD 2003
    Ex Punto 1.1 1994

    #2
    за цена на старо не мога да коментирам, но за цената за монтаж със твое стъкло, "кобрите" искат 35 лева това за град като Кюстендил,иначе задно стъкло за пунто мк1 ново 150 кинта, цифрите са от една седмица, след непредвидена смяна на задния капак от чупене на джама
    ...хладилник, карам хладилник...

    Коментар


      #3
      В Кобра-та ще ти излезе около 100лв всичко с пренасянето на стикерите и т.н. Не се занимавай със стъкла на старо. И го сменяй по-бързо, че ако те спрат куките може и глоба да отнесеш.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

      Коментар


        #4
        Аз лично ти препоръчвам да си потърсиш "старо" стъкло. малко тривиално, но...поне е отригинално ! Което ще е триплесково, и при евентуално счупване, няма да ти напълни очите със стъкла...а, в КОБРА поставят предимно евтини стъкла. Ако все пак предпочетеш КОБРА, настоявай за триплексово стъкло.Един ден, това може да ти струва здарвето. НЕ е задължително да се удариш че да се счупи -на мен ми се е чупило от ударена чайка... :D
        FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

        Коментар


          #5
          Имам познати 2-3 "джамаджии" и от тях знам,че стъкло на старо има риск да се спука след време,защото при свалянето може да се получат шуплички в края на прозореца.Аз сменям два пъти стъкло в кобра,смененото първия път,се спука като оригиналното и не се разпадна.

          Коментар


            #6
            Преди време сменях задно стъкло. Взех италианско към 300 лева с фактура от Кобрата. Маркировката си отговаря на тази на останалите стъкла. Платиха ми го от застраховката цялото без някакви стотинки. И от Кобра ми дадоха доживотна гаранция. Смениха ми го за около половин час на паркинга посред зима.
            Bravo 1.6 / 16

            Коментар


              #7
              Благодаря на всички за отговорите. Тези дни ще трябва да свърша тази работа, като очевидно ще се насоча към Кобра.
              Punto 1.9 JTD 2003
              Ex Punto 1.1 1994

              Коментар


                #8
                .

                цена в Бургас 145лв при Тома Тодоров
                пунто MK1 1.1 98г
                МЕТАН
                През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

                Коментар

                Working...
                X