Търся каквато и да е информация за системата за запалване Digiplex. Имам схемата на свързване, но ме интересува всичко останало. Моята нещо май се е прецакала, пък и имам някои идеи за "чип тунинг" но без информация ще ми е трудно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся информация за Digiplex.
Collapse
X
-
Re: Търся информация за Digiplex.
Какво се развали?Аз смених всичко по моята,което можеше да направя без съдействието на "специалист".Обмислям как да се направи регулируем момента на запалване,тъй като карам на газ.Не знам дали в електронния блок може нещо да се променя.johnfound написа:Търся каквато и да е информация за системата за запалване Digiplex. Имам схемата на свързване, но ме интересува всичко останало. Моята нещо май се е прецакала, пък и имам някои идеи за "чип тунинг" но без информация ще ми е трудно.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
-
Re: Търся информация за Digiplex.
Ами май не работи както трябва корекцията по вакуум. Допълнително и аз смятам да си коригирам картата за работа на газ. Всъщност идеята ми е да я направя с 2 карти за пропан-бутан и за бензин. Ти какво точно си сменял?alex12 написа:Какво се развали?Аз смених всичко по моята,което можеше да направя без съдействието на "специалист".Обмислям как да се направи регулируем момента на запалване,тъй като карам на газ.Не знам дали в електронния блок може нещо да се променя.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Релно смених датчика при коляновия вал.Той е най уязвим.Сетих се ,че пакумба ми даде този сайт www.runel-tech.com.Има подобно устройство за датчика на хол.Може да ти е от полза.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар