the beast написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дата на производство
Collapse
X
-
Model: 182 | BRAVO-BRAVA Chassis No.: 04143391 Catalogue: 1V | BRAVA BZ/DS (1995-199
MVS: 182.556.0(0) | BRAVA 1580 MPI 16V "EL" (103CV-75KW) Engine Stamp: 182A4.000 Version Code: 182BB Version: V3 | EL Engine Version: M3 | 1580 MPI 16V 103CV Interior car col.: 307 | BLUE VELVET Production date: 1996 02 Drive L/R: SX Doors: 3P 5P Vehicle No.: 04129589 Engine No.: 9561440 Load capacity:
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
mariobg -
mariobg -
Ами ... какво да ти кажа .... незнам .... не съм експерт по колите .....а този номер на двигател от къде е от самия блок на мотора или от табелката?BobiD написа:Здрасти Иво! Какво ще кажеш ако в ePER, под номера на мойто шаси излиза друг номер на двигател?И мини на други питиета, че да заредиш магазина :DTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org:7080/navi?CHASSIS_NO=ZFA16000002669484&PART_SEQ=&COUNTR Y=099&SGRP_COD=&ITEMSRMV=&ALL_FIG=0&KEYPRESSED=&CU RRENT_PAGE=&DRW_NUM=&SHOW_FAMILY_LIST=&MODIFIED_FI ELD=CHASSIS_NO&ITEMSADD=&SRCWRFAM=&ESB_SORT_TYPE=& ADDSPECIAL=&SRCNEWPAR=&SBMK=F&PRINT_MODE=0&FABRICS _COD=&ESB_SUB_VALUE=&CDS_COD=&DEBUG_MODE=&GRP_COD= &SRCRECPAR=&PART_DSC=&PART=&MAX_ROW_NUMBER=&COMM_M ODEL=&ESB_REVIEW=&PREVIOUS_KEY=HOME&IS_RELOAD=&LAS T_SELECTED_PART=&GUI_LANG=3&MAKE=F&SB_CODE=-1&MANODOPERA=&PARENT_PART_COD=&SEARCH_TYPE=&CLICKE D_PAGE_CHANGE=&DV=&SRCNEWFAM=&SELECTED_COLOR_COMB= &ID_MINISITE=&FRM_ELMLGT=22&ITEMSUPD=&CPDNUM=&CPDP RTCOD=&EPER_CAT=SP&SRCRECFAM=&CPDPRTSEQ=&ALL_LIST_ PART=0&FAMILY=&RMODE=&BRANDS=&ITEMSCLR=&DRIVE=D&WI NDOW_ID=1&FAM_DSC=&CPDPRTREF=&SRCWRPAR=&SGS_COD=&S OST_GRPNUM=&FL_PREF_LANGUAGE=&MAX_PAGE_NUMBER=&NEW _HTTP=&SUBSYSTEM=&CLICHE=&ADDNOTES=&PART_COD=&KEY= FORM&LANGUAGE=3&ESB_OPERATION=&SB_FULL=&ESB_ORDER_ TYPE=&SENDFORAUTH=ivjordan написа:Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Много мерси. Наистина точна имформация, включително цвета на тапицерията, но така и не успях да я свържа с номера на двигателя по талон, каквато ми беше целта. А самия номер е 160А10463519602. Та, това не можах да го открия, нито пък нещо подобно, но сигурно се дължи на факта, че съм си малко невежа по тая част. Все пак, ще бъда благодарен ако някой успее да ме светне какъв е случая с мойта кола.... Мерси предвварителноShit happens, sometimes...
Коментар
-
Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?Shit happens, sometimes...
Коментар
-
ако са ти сбъркали номера доста кофти, а неможеш ли да погледнеш в митническата декларация кво пише ако имаш де.ivjordan написа:Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?PUNTO 1.1 94г.
Коментар
Реклама
Collapse

zfa141a0005976711
Коментар