колеги преди месеци ми беше черен много и с много сажди а сега след като смених ламбда стана нещо като кафяво,по лошо ли е от преди ,свещите ми са малкоо черни но са горели добре ,имат беличко там кадето горят,какво мислите защо е кафяв?
Пък за компресията, по каталог го дават 9,2 към 1Компресията я измерих като завих уреда във свеща и брат ми завъртя и показа 10 на тоя уред, незнам във какви единици е и как се нарича, но е еднаква за всичките цилиндри, аз гледах как по дискавъри го мериха, по същия начин и единия показа 6 и беше клапан.Не можах да те разбера какво искаш да кажеш, но според мен не е от това, ако беше на 75 % нямаше ли да е компресията примерно 8.Аз ли не можах да те разбера или ти незнаеш, но това дето каза беше незнам какво, как няма да се промени компресията със времето.Май нищо не разбираш от тези неща.Как може степента на сгъстяване да не се променя с времето. Ама че простотии каза.Какъв край бе човек, тая кола я взех на 110 000 км и сега е 130 000, аз я пазя като очите си тая кола.Тои не е ли едно и също това, компресия и степен на сгъстяване.Като го няма едното няма да го има и другото.

Коментар