Значи, интересуваме мотора дали има ограничител на оборотите , имам го някаде от 2 години , но не ми е направило впечатление да има такова нещо (карам на газ) изрязва се докраи ,но ограничител на оборотите не чувам ...
Оня ден си говорих с едно момче , той ми спомена ,че имало .Той кара също 1.1 на бензин обаче ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 имали ограничител (прекъсвач ) на оборотите
Collapse
X
-
lithrone
Кога би трябвало да работи ако си на газ.. когато е инжекция ли?petio4528 написа:Има ограничител,но тъйкото караш на газ при теб не работи.Пробвай на бензин да се увериш.
Коментар
-
имам , ма явно е скупен .... не са задеиства и на бензин неска си поиграх да бръмча .... реже се та се къне на бензин и не изключва .... 96 година ми е пунтото S купе 1.1 5 вратиpetio4528 написа:Има ограничител,но тъйкото караш на газ при теб не работи.Пробвай на бензин да се увериш.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Баце немам оборотомерogi28b написа:Добре де, щом няма ограничител на обороти, оборотомера превърта ли, какво се случва? Обяснете малко по-подробно ?
:D немоа ти кажа , имам часовник :D ... ми нищо ко да праи изпъва кат лудо , просо ръгаш предавка и мачкаш педала до ламарината ,чак до опрее хубу и са изтрелва
Особено обичам да го мъча на 3та ... като я вкача от 60 ... изпъвам чак до 120 ... иначе нишоо. Просто ми се искаше да чуя как се дави на ограничител и вика " Вомммммммммм дъъъъ дъъъ дъъъ дъъъ дъъъ" Ма няма включвам на бензин и пак .И се тъи реже се до пръсване ... ши каиш имам не 55 коня ми 155
:D Бе ,честно казано не ми тряаа ограничител ... щот ше ма секва в критични моменти , пак тва не е хубаво ... :D А евентуално можеби от някъде се реголира на колко хил.оборота да се задеиства ... може да е пипано знам ли ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Напълно изчерпателно, мерси!Fiat_Punto11 написа:Баце немам оборотомерogi28b написа:Добре де, щом няма ограничител на обороти, оборотомера превърта ли, какво се случва? Обяснете малко по-подробно ?
:D немоа ти кажа , имам часовник :D ... ми нищо ко да праи изпъва кат лудо , просо ръгаш предавка и мачкаш педала до ламарината ,чак до опрее хубу и са изтрелва
Особено обичам да го мъча на 3та ... като я вкача от 60 ... изпъвам чак до 120 ... иначе нишоо. Просто ми се искаше да чуя как се дави на ограничител и вика " Вомммммммммм дъъъъ дъъъ дъъъ дъъъ дъъъ" Ма няма включвам на бензин и пак .И се тъи реже се до пръсване ... ши каиш имам не 55 коня ми 155
:D Бе ,честно казано не ми тряаа ограничител ... щот ше ма секва в критични моменти , пак тва не е хубаво ... :D А евентуално можеби от някъде се реголира на колко хил.оборота да се задеиства ... може да е пипано знам ли ...
Значи при мене не става, щото на таблото нямам до 6 и 700. При мене си е постоянно Воммммммм, а пък дъъъъ дъъ дъъ дъъ дъъ дъъ не се чува.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар