колко мм. трябва да ми е широка тръбата с коя двг взима въздох. И как точни трябва да монтирам филтъра, защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.И другото което е фабричния филтър е тип пръстен (тип лада) а сега съм с коносовиден, и имали начин някакси да разкарам кръглата кутия от орегиналния филтър, че като я видя и ми бърка в очите
Става дума за 1,6 карборатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
диаметър на въздохо провода
Collapse
X
-
Re: диаметър на въздохо провода
ако караш на газ почти нормално е да ти гасне колата, затова повечето колеги които са на газ махат тази тръба или я обръщат на задForceWere написа:колко мм. трябва да ми е широка тръбата с коя двг взима въздох. И как точни трябва да монтирам филтъра, защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.И другото което е фабричния филтър е тип пръстен (тип лада) а сега съм с коносовиден, и имали начин някакси да разкарам кръглата кутия от орегиналния филтър, че като я видя и ми бърка в очите
Става дума за 1,6 карборатор.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: диаметър на въздохо провода
Чети тук: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=ForceWere написа:защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Наскоро си купих едно Типо беше си с газовата. Забелязох .че въздухопровода е обърнат назад и го преместих както си трябва. Досега не съм имал проблеми с гаснене или нещо подобно. Може ли някой да ми обясни защо се обръща,какви са последствията ако я оставя така ,и да я върна ли обратно (назад).FIAT Tipo 1.4 Mi
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар