Ми за 29 лева масло, филтър и диагностика...То добре, че поне масло са сипали!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на масло Пунто 1.1 96г.
Collapse
X
-
Винаги съм се радвал на хора, които на кола на 30+ години слагат масло за 20+лв/1л. Представям си с какво отвращение гледаш на масло за 9лв/л.muns61 написа:Ми за 29 лева масло, филтър и диагностика...То добре, че поне масло са сипали!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Кайчо, ако си дадеш труд да прочетеш какво пише в обявата от линка, ще разбереш, че цената 29 лв е за масло+филтър. На моята 15-годишна кола сипвам наливно от 9 лв/литър.И не си купувайте ваучери за стоки и услуги, щото при дадени напред пари, ще ти сложат каквото решат, в случая е някакъв евтинджос мейд ин Плама - Инса, или някой още по-криминален производител.Kay_ написа:Винаги съм се радвал на хора, които на кола на 30+ години слагат масло за 20+лв/1л. Представям си с какво отвращение гледаш на масло за 9лв/л.muns61 написа:Ми за 29 лева масло, филтър и диагностика...То добре, че поне масло са сипали!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ами Мунсчо...прочетох го. Но коментара ти казва" за тези пари какво очакваш". И за това предположих, че слагаш скъпо масло. Защото на 9лв/л и 2 лв филтъра и ти даваш същите пари какво си възмутен в първия си пост?Понякога, когато хората си пишат през нет-а се губи връзката от емоцията на казаното и може да се изтълкува по грешен начин.muns61 написа:Кайчо, ако си дадеш труд да прочетеш какво пише в обявата от линка, ще разбереш, че цената 29 лв е за масло+филтър. На моята 15-годишна кола сипвам наливно от 9 лв/литър.И не си купувайте ваучери за стоки и услуги, щото при дадени напред пари, ще ти сложат каквото решат, в случая е някакъв евтинджос мейд ин Плама - Инса, или някой още по-криминален производител.Kay_ написа:Винаги съм се радвал на хора, които на кола на 30+ години слагат масло за 20+лв/1л. Представям си с какво отвращение гледаш на масло за 9лв/л.muns61 написа:Ми за 29 лева масло, филтър и диагностика...То добре, че поне масло са сипали!ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Съгласен. Виждал съм как един майстор продаде 4-5 литрова тубичка за 60 лв на едно момче като го убеждаваше, че маслото е оригинално и е отворено понеже са долели в една кола. Глупчото се подлъга и после майстора вика на други с нея " Ходи налей още една тубичка". и аз слагам масло за 8-10лв. Поне да не ме е яд че съм платил 15, а ми сложили пак скапаноmuns61 написа:Нали се сещаш, че трябва и печалба да се реализира? А такава под 30% си е направо загуба. Та за тези пари ти наливат най-скапаното варелско масло. Познавам добре технологията в бранша, не пиша наизуст.
ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Аз съм виждал как се запечатват туби, та не може да се познае, че са отваряни...Kay_ написа:Съгласен. Виждал съм как един майстор продаде 4-5 литрова тубичка за 60 лв на едно момче като го убеждаваше, че маслото е оригинално и е отворено понеже са долели в една кола. Глупчото се подлъга и после майстора вика на други с нея " Ходи налей още една тубичка". и аз слагам масло за 8-10лв. Поне да не ме е яд че съм платил 15, а ми сложили пак скапаноmuns61 написа:Нали се сещаш, че трябва и печалба да се реализира? А такава под 30% си е направо загуба. Та за тези пари ти наливат най-скапаното варелско масло. Познавам добре технологията в бранша, не пиша наизуст.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар