Здравейте!Налага ми се да сменя тази част от Пунтото си /1.1, 94 г./Намерих резервна, но на моята има само четирите ламаринки, а пластмасовата най-вляво я няма.Някой знае ли за какво служи и има ли значение че я е нямало в моята?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е този чарк от Фиат Пунто МК1 ?
Collapse
X
-
Ще видим. Сменям и двете части - тази на задния капак и другата която стои на самия багажник /мъжка и женска/.TOKATA написа:Пластмасовата е бутон за индикацията на таблото за отворена/затворена врата. Предполагам че има разлика във връзката между пластините и изходящите кабели, трябва да се провери.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Това което бях измислил по едно време беше да си сложа една лампа на батерии, от тези които продават по магазините - които се натискат за да светнат. Но естествено ще е супер, ако си е както трябва.staik написа:я кажете някаквъв варинят за лампа в багажникаPunto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
По магазинчетата "всичко за 1 лев" има едни светодиодни лампички (със 6 бели светодиода) и накрайник за включване в запалката. От едната страна има магнит-лепка се на метална част и си работиш.Кабелчето се навива вътре в лампата.Доста е удобна.Струва 2 лв.staik написа:я кажете някаквъв варинят за лампа в багажника
Коментар
-
Това означава, че трябва да се прекара кабела чак до запалката? Поне за мен това няма да е удобно.А искам да попитам, дали мога да свържа директно кабелите към тази част със щтифчетата, която се захваща за купето. На старата имам едно като букса, през която минават кабелите, но то е разтопено. Предполагам може и без него.boy123 написа:По магазинчетата "всичко за 1 лев" има едни светодиодни лампички (със 6 бели светодиода) и накрайник за включване в запалката. От едната страна има магнит-лепка се на метална част и си работиш.Кабелчето се навива вътре в лампата.Доста е удобна.Струва 2 лв.staik написа:я кажете някаквъв варинят за лампа в багажникаPunto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Моята също няма лампа в багажника, но го има пластмасовия бутон и индикация за отворена/затворена врата, за това и писах за какво служи този бутон поне при моята.gituli написа:Пластмасовия бутон е за лампата в багажника.Ти наи вероятно нямаш лампа.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар