Какви кабели за свещи ще препоръчате да си купя?Какви са цените на комплекта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещи
Collapse
X
-
Re: Кабели за свщи
И моите са силиконови на Bosch, но нещо не ми харесват...и затова питам...Mitko написа:Точно комплект дето да става за двувалката се намира трудно. Все някой кабел ще ти дойде къс. Оригинални бяха някъде към 90лв. Аз карам с едни силиконови които ги продават на метър. Не са хубави и искат ежегодна смяна но парчето кабел ти идва към 6лв. с накрайниците.leoni написа:Какви кабели за свещи ще препоръчате да си купя?Какви са цените на комплекта?FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
-
прави като митко. всички кабели са ментаци, поради високата цена на една нищо и никаква жица с ламаринка накрая всички мангали се научиха да ги правят и целия пазар е залят с такива боклуци, така че марката няма значение-освен в цената в качеството няма разлика. може да сменяш веднъц на година, ама хем винаги ще си с нови кабели хем ще ти идва по-евтиноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
q
не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение)pakumba84 написа:прави като митко. всички кабели са ментаци, поради високата цена на една нищо и никаква жица с ламаринка накрая всички мангали се научиха да ги правят и целия пазар е залят с такива боклуци, така че марката няма значение-освен в цената в качеството няма разлика. може да сменяш веднъц на година, ама хем винаги ще си с нови кабели хем ще ти идва по-евтино
.ако беше ’една нищо и никаква жица с ламаринка накрая’ нямаше да има за всеки различен агрегат на всяка марка автомобили.и нямаше да има спортни за по 500,1000 лв.
селото се оказа точно в града
Коментар
-
Re: q
И по какво ще ги познаеш оригиналните, по фирмения надпис ли?$ abarth $ написа:не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение)
.ако беше ’една нищо и никаква жица с ламаринка накрая’ нямаше да има за всеки различен агрегат на всяка марка автомобили.и нямаше да има спортни за по 500,1000 лв. 
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
хахахахаха.да.умник си билkiro_of_the_day написа:И по какво ще ги познаеш оригиналните, по фирмения надпис ли?$ abarth $ написа:не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение)

селото се оказа точно в града
Коментар
-
да си беше зел от тея на метър.xaxaxa :DThe Secret Lover написа:мойто браво прекъсваше на по големи обороти. закарах го във Вантотрейд... мериха, настройваха, тестваха - всичко ОК. ама пак прекъсва. смениха кабелите и се оправи. сега е слънце ама кабелите са 90 лева
щях да се разплачаселото се оказа точно в града
Коментар
-
ами за такива като теб има по 500 и 1000 лв /ако има въобще/ като искаш давай по 90 кинта на 2 години, аз ще давам по 10 на година, само не ми се прави на оригинален. кажи ми какво искаш да пише на кабелите и в домашни условия ще ти го напиша, после може да ми дадеш 90 кинта$ abarth $ написа:не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение)pakumba84 написа:прави като митко. всички кабели са ментаци, поради високата цена на една нищо и никаква жица с ламаринка накрая всички мангали се научиха да ги правят и целия пазар е залят с такива боклуци, така че марката няма значение-освен в цената в качеството няма разлика. може да сменяш веднъц на година, ама хем винаги ще си с нови кабели хем ще ти идва по-евтино
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
бъркаш се, ти си се прецакал. аз току що си взех кабели /тези от по метър са ми далечко и ме домързя да ида/ за самара, идеално пасват на темпрата-12 лв а в магазина на стамболийски кабелите почваха от 28 :D пък нека аз да съм простия /а не абарт$ abarth $ написа:прецакал си се, pakumba щеше да ти ги направи в домашни условия :DBlueStorm написа:Моите ги взех от Киров-Бош. Силиконови са ( сиви ) и съм доволен.
/ айде
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар