lithrone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден плафон на Брава
Collapse
X
-
За тея от страни не ти трябва да сваляш тавана ,аз такива щях да слагам но много трудно се намират повечето са на Марея комби последните години .Но благодарение на колегата Оги видях правилното място да одрежа дупката аи си имаше планка за захващане сложена на купето, липсваха само кабели но това не е проблем.Сега като си имам и заден плафон и угасването със закуснение е по бързо че много ме дразнеше като затворя вратата и 15 секунди не угасва.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Най вероятно буксата е за ел. люк,който при теб липсва предполагам.slavmaster написа:Оги ,имам желание да си монтирам някакъв плафон в Бравото отзаде,все още нямам представа какъв ще е,приемам съвети.На предния плафон имам една букса която е свободна,възможно ли е да е оставена с тази цел,за евентуален заден плафон?
Коментар
-
Браво с плафон отзад няма. И съм мислил по въпроса как да сложа нещо от друга кола, да изглежда колкото се може по оригинално. От брава бих сложил с удоволствие, ама не знам дали има гнездо отзад, по средата, сигурно няма.... Друга идея е да се сложат някакви ладови, отзад, отстрани на колоните.ogi28b написа:А и не съм сигурен дали изобщо има Браво с плафон отзад?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар