batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър с дунапрен- WTF???
Collapse
X
-
20хил. км. ми се струва повече от лонг лайф дажеiakvvu написа:Не оспорвам твърдението ти,но би ли конкретизирал long life какъв пробег означава.На кутията на филтъра ми пише че препоръчителният максимален пробег между смените е 12 500 мили(около 20 000км).batproho написа:До колкото съм запознат качествените филтри и особено така наречените long life са с дунапрен отдолу за по-добро филтриране.Когато вземах колата ми от Италия тамошния филтър също беше с дунапрен.
Коментар
-
Ела да караш в София и тогава ще те питам пак дали ще гледаш какво пише на кутията. Сега зимата не го барам филтъра, но като стане по топло и започне да се вдига прах го продухвам на всеки 1500-2000км и го карам макс. 7-8к.iakvvu написа:На кутията на филтъра ми пише че препоръчителният максимален пробег между смените е 12 500 мили(около 20 000км).
Коментар
-
Не бях се замислял...сметай ако си с филтър, дето си го дават за 5-10хил. км.chaveto написа:Ела да караш в София и тогава ще те питам пак дали ще гледаш какво пише на кутията. Сега зимата не го барам филтъра, но като стане по топло и започне да се вдига прах го продухвам на всеки 1500-2000км и го карам макс. 7-8к.iakvvu написа:На кутията на филтъра ми пише че препоръчителният максимален пробег между смените е 12 500 мили(около 20 000км).
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар