мен ма интересува кое по бързо ускорява ? вярно ли е че дизелат не става за гонки.. подръжката не ме интересива.. интерсъва ме въртящия момент . ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел или Бензин ?
Collapse
X
-
Виждам ,че обичаш задачки-закачкиemzo написа:Я сега помисли малко.Имаш бензинов двигател с 144Нм/4000рпм и дизелов двигател с 200Нм/1500рпм и едно охлювче към него.Какво е решението на задачата ?
. Обаче моя съвет е да промениш едно от "неизвестните" в уравнението- защото хем 1.6, хем без турбо. Намерете си някой по-равностоен съпеник
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Не ! На така зададения въпрос:отговора е:мен ма интересува кое по бързо ускорява ? вярно ли е че дизелат не става за гонки.. подръжката не ме интересива.. интерсъва ме въртящия момент . ?Я сега помисли малко.Имаш бензинов двигател с 144Нм/4000рпм и дизелов двигател с 200Нм/1500рпм и едно охлювче към него.Какво е решението на задачата ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И друг път съм го казал - дизела не е за всеки. Това е гадна, миризлива, тракаща и не вървяща кола. Трябва да си истински ценител, за да си набиеш този таралеж в гащите - скъпа поддръжка, скъсани от каране. Нали знаеш, че дизел се взима, за да се кара, не да се гледа и да се ходи до вилата с него? Най-добре е да се насочиш към бензинов двигател. По-възможност 1.6, тъй като върви повече от 1.8, а харчи по-малко. По непотвърдени данни на някои колеги не им харчи, а им извира бензин, но на мен не ми се вярва много, но пък знае ли човек.Поздрави.kristo0o_m написа:мен ма интересува кое по бързо ускорява ? вярно ли е че дизелат не става за гонки.. подръжката не ме интересива.. интерсъва ме въртящия момент . ?
Коментар
-
Позволих си леко да модифицирам твойта задачка , като изравних въртящите моменти на субектите и се получи следното уравнение:"Я сега помисли малко.Имаш бензинов двигател с 196Нм/4600рпм и дизелов двигател с 200Нм/1500рпм и едно охлювче към него.Какво е решението на задачата ?"Лично аз знам отговора на задачката, но няма да го кажаemzo написа:......................
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар