Здравейте, колеги от около седмица съм собственик на фиат браво 1,4 1997 година(все още не съм я регистрирал
). Имам доста въпроси и от една седмица чета форума, но не намерих отговор на всички...Купих си количката от горублене и по законите на мърфи е с доста проблеми но пък ми се стори доста изгодно.1. Колата не загравя, гори според мен много ловеч - софия правеше разход около 9 - 10 при леко каране 90 -110 км/час, свети лампата за инжекцията и парното също не се включва...от прочетеното досега реших че това е термостат но ако можете да ме насочите повече ще съм благодарен( как да проверя/ дали не е датчик, термостат или там каквото и да е )2. пръскалките на чистачките не функционират нито отпред нито отзад- Бушон ? Моторче? каво може да е 3. как се натяга жилото на седалките (пазажерската не може да се дърпа)4. Дали зимни гуми 170/65/14 стават за тази кола 5. Прекъсва ми светлината на дясната врътка на таблото която показва къде да духа... като минеш през дупка примерно се включва...каква е процедурата трябва ли да свалям целия централен панел за да видя къде прекъсва6. Прозорците се вдигат доста бавно едвам едвам особено пазажерската какво да ги правя?Извинявам се ако темата не е за тук или вече има отговори на въпроси подобни на мойте ще се радвам ако ми пратите поне линкове къде да прочета ако ще я триете благодаря предварително

Коментар