Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уплътняване на вратата на багажника

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Уплътняване на вратата на багажника

    Колеги багажника ми тропа страшно, откакто сложих баса, някой пробвал ли е да го уплътни, в някаква тема четох за слагане на парцали вътре, ама не ми се вярва да е правено реално. А и как да махна кората на вратата на багажника. Махан всички болтове от нея, ама нещо много се опъва от едната страна, на щифтове ли е ?Не намерих снимков материал за това действие.
    Fiat Bravo 1.4 12v

    #2
    Внимателно с отвертка, на върха на която слагаш мек плат (за да не нараниш боята), пъхаш между капака и кората. Плъзгаш, докато не усетуш, че си стигнал до щипка и леко напъваш, за да се извади и така докато не ги махнеш всичките щипки.Единственото, което пречи кората да падне са щипките. Дори и да счупиш някоя се продават по 40 ст. П.П. Под гумените тампони от горната страна има рапидки
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

    На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

    Коментар


      #3
      Да, на щипки е. Защо не погледнеш темата за демпване на вратите, там и аз, и други колеги сме писали как уплътняваме корите. А конкретно вратата - ако не можеш да я уплътниш чрез регулиране на ключалката, или на планката която я хваща - то вратата ти е крива спрямо купето. Ако е права - ляга много плътно, и чрез регулиране се постига много здраво хващане, и грам не потропва.

      Коментар


        #4
        В какъв смисък да се регулира ?!!? Пантите ли ?А в момента си потропва доста В тунинг раздела съм качвал клипове, как тропа
        Fiat Bravo 1.4 12v

        Коментар

        Working...
        X