Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отпуснат пистов ремък?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Отпуснат пистов ремък?

    Днес след смяна на едната от 2те малки ролки на пистовия ремък започна едно скърцане от него?След което и дадах малко повечко газ и светна лампата на акумулатора и изгуби хидравликата... Това което забелязах е че долния ремък е отпуснат.. този на който е ролката на коляновия 2 малки ролки и онази която отива към комресора на климатика..От ролката която е на комресора тръгва друг ремък.. но той си е обтегнат както си трябва..Каква може да е причината за отпускането на ремъка? След като сменихме днес тази ролка почнаха циганийте преди това нямаше проблем2.0 20в е колата - Браво 96та

    #2
    Ролката автоматично ли се обтяга? Струва ми се че не...
    Прикачени файлове

    Коментар


      #3
      Ами немога да ти кажа... единия майстор ми казва че е самообтяжна.. другия че не е..1 път ходих да ми го отпуснат щото го бяха пренатегнали и от тогава нямах проблеми освен че ми разби тази ролка която смених днесВъпроса е че незнам какво и къде и колко да натягам ..

      Коментар


        #4
        http://axm-auto.com/prod_img/1153331775_cr1460.jpgТова е комлекта външна обтяжна ролка

        Коментар


          #5
          http://www.axm-auto.com/image_displa...73.jpgТова е комплекта външна автоматична обтяжна ролка Успех с обтягането, и един от двамата ти майстори трябва да не бъде наричан никога повече майстор.

          Коментар

          Working...
          X