Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предна броня от Fiat Marea на Fiat Brava

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предна броня от Fiat Marea на Fiat Brava

    Отново се разочаровах от енджина на търсачката, та реших да попитам.Има ли нужда от някакви модификации на предна броня от Fiat Marea, когато същата се монтира на Fiat Brava?Ако има, какви са те и доколко мога да се справя сам. Боядисването, ако се налага е ясно, че ще се направи от специалист.Има ли значение годината на производство на двата автомобила. Brava-та е Декември, 1999 г.Нещо повече, прави ми впечатление, че има два вида брони, които се монтират на Marea. Разликата, поне визуално е в решетката. Едната е малко по голяма, малко по агресивно изглежда, другата е по семпла. Има ли някакво значение това за монтажа?Четох спорове за взаимозаменяемост при Marea към Bravo, но така и не схванах за коя "чупка при калника става дума". И кои брони стават и кои не.ТУК.:: EDIT ::.Видях Bravo-то на deadairplane, наистина е смущаваща промяната на линията, кофти. ЦЪК.Какво още трябва да се смени, че да изглежда добре?Защото на друго браво, в темата която съм посочил, нещата са наред. ЦЪК.А и моя въпрос е за Brava.Дали ще е така и при нея?Благодаря предварително на всички.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    #2
    На бравото на Deadairplane калниците са си от браво и затова се получава разликата напасването спрямо калника.На второто браво цялата предница е от Мареа- като започнеш с калниците (дългия мигач), бронята и предния капак и затова изглежда добре. Аз съм твърдо за това,че броня от Мареа и Браво ХГТ не стават без преправяне на обикновено Браво и Брава.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

    Коментар


      #3
      Разбрах, благодаря за информацията. Явно без смяна на всичко отпред няма да се получи. Или без удължаване на бронята на Marea до линията на Brava.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

      Коментар

      Working...
      X