Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маншон на полуоска

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Маншон на полуоска

    Здравейте, колеги Сменявах си маслото (Comma - много ми го похвалиха колеги от форума ) и лежейки си под колата нищо неподозиращ изведнъж видях, че левият външен маншон на полуоската ми е сцепен наполовина и греста почти я няма...неприятно чувство Смятам да не чакам, докато карето почне да ми напомня за съществуването си и затова още същия ден си взех нов маншон, който според продавача може да се "нахлузи" със специална фуния без да се налага тоталното разглобяване, което по принцип се прави. Аз определено не изгарям от желание да разглобя всичко, защото вече съм го правил много пъти и не съм въодушевен да разглобявам за пореден път. Ако някой е запознат и е поставял маншон от такъв тип материал нека сподели.Ще бъда много признателен Благодаря и лек ден! Поздрави! :D
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

    На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

    #2
    Тя таз фуния струва мама и тате, така че моя съвет е да си го направиш, разглобявайки карето от полуоската. И като добавка - не всички материали за маншони са толкова еластични - често се късат при работата с този инструмент.

    Коментар

    Working...
    X