Здравейте,Значи днес реших да видя в какво състояние е и познайте - няма никой
, а съм с климатроник явно италианеца не му е пукало и го е махнал. Аз обаче мисля да сложа та от каде ще ми препоръчате да си купя и какви парички е, марката има ли значение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поленов филтър фиат браво
Collapse
X
-
Re: Поленов филтър фиат браво
ами аз бях питал в Александър Аутоимаха 2 вида - един куче марка за 14 лева и един уж оригинален за над 30но продавача ми каза, че според него няма разликаиначе на Стамболийски имаше за 12 леваblader написа:Здравейте,Значи днес реших да видя в какво състояние е и познайте - няма никой
, а съм с климатроник явно италианеца не му е пукало и го е махнал. Аз обаче мисля да сложа та от каде ще ми препоръчате да си купя и какви парички е, марката има ли значение?
-
И аз от Стамболийски за 12, карам вече трети месец и няма запотяваници и тем подобни.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Дам след като не бях прочел темата за смяната на поленовия фитър и си купих филтър стигнах до следния проблем, аз съм нямал пластмасовата кутия за филтъра
Някой има ли идея от каде и за какви пари може да се намери? Четох че колегата MME си е направил такъв, даже и схема има :P , дали би се навил за съдействие
FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Онова, което направих аз е алтернатива на фабричния филтър. Трябваше просто да подменя оригинала по някакъв начин поради липсата му. С какво бих могъл да помогна? Не случайно публикувах чертеж на рамката. Работя в частна фирма и цената и ще излезе висока при пускане на поръчка тук. По-добре е някой фрезист в гараж да я изработи. Ще се получи поне нормална цена за нашия пазар.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
ММЕ, разбирам то товса ме и интересуваше може ли да изработим един такъв за мен и евентуално цената, но щом ще е дебело ще търся алтернатива. Никой ли не знае каде и какви пари бих могъл да намеря оригиналната рамка?mme написа:Онова, което направих аз е алтернатива на фабричния филтър. Трябваше просто да подменя оригинала по някакъв начин поради липсата му. С какво бих могъл да помогна? Не случайно публикувах чертеж на рамката. Работя в частна фирма и цената и ще излезе висока при пускане на поръчка тук. По-добре е някой фрезист в гараж да я изработи. Ще се получи поне нормална цена за нашия пазар.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар