Здравейте, надявам се да съм уцелил раздела
Искам да си купя Fiat Bravo и ако е възможно да ме посъветвате какво да гледам в автомобила докато го избирам. Също така и на кой двигател да се спра. Мисля, че клоня повече към дизелак. Кажете кой точно двигател е по надежден TD JTD TDI ... също приемам съвети и за бензиновите двигатели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на Браво
Collapse
X
-
А защо не я закара първо на преглед и тогава да я вземеш.Сега недайси Боже ти кажат 1000лв.за ремонти и консумативи няма да е много гот.invisible написа:Ами аз да ви се похваля днес си купих 1.9 JTD 2001 година
доста е запазена колата другат седмица ще я закарам да я прегледат и да видим колко пари ще ме изръсят 
Коментар
-
Колата е в добро състояние. Основните неща който могат да се проверят в момента на за купуването са си наред. Днес я заредих карах доста километри с пуснат климатик на макс и не видях почти никакъв разход. Като цяло до сега съм много доволен от автомобила другата седмица вече ще го закарам да видят ако има нещо за смяна и тогава ще пиша пак да видим как е положението :PFiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Тогава няма какво да гледат, карай си колата без да се притесняваш, то като има за смяна, то си се обажда, няма нужда някой да решава, че нещо е за смяна. Като се убедиш. че върви безпроблемно- за 2000-3000 км, може да и смениш ремъци, масло и филтри, но повече - не.invisible написа:Колата е в добро състояние. Основните неща който могат да се проверят в момента на за купуването са си наред. Днес я заредих карах доста километри с пуснат климатик на макс и не видях почти никакъв разход. Като цяло до сега съм много доволен от автомобила другата седмица вече ще го закарам да видят ако има нещо за смяна и тогава ще пиша пак да видим как е положението :PAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
И защо това? За една работеша перфектно по думите на колегата кола. Съветваш го да тича да снася, без да има нужда, като се появи проблем, колегите ще му го отстранят, дотогава колкото по-малко се пипа толкова по-добре.emzo написа:Глупости, отивай за компютърна диагностика и преглед на окачването.Поне си в Ямбол !!!! И я обслужи от ... до ..Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар