здр колеги,даите някакъв съвет на пунтото ми взе да се чува много тропане вече под волана някаде.казаха ми че било от кормилния прът там бил с каре и от там било.някои имал ли е такъв проблем някои съвет за смяната му.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за кормилен прът на пунто 2000г
Collapse
X
-
За да не гадаете, и ви не говорят небивалици и брътвежи по сервизите ползвайте "FIAT E-PER", КОЙТО Е ВАЖНА ТЕМА В ТОЗИ РАЗДЕЛ!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32825Ето как изглежда този агрегат: цък! и цък!При мен проблема с тропането и трополенето се реши като свалиха РЕЙКАТА и смениха нищо и никакво лагерче на червяка за 2-3 лв. Благодарете на господ, че при автомобилите ФИАТ, то е сменяемо,и няма да се наложи да купувате нова рейка, както е прие едно РЕНО, например. То е имало малък луфт, който вече горе при волана не е толкова малък и от там идват тези неприятности.По темата е писано доста пъти, и бихте могли да го намерите, ползвайки търсачката.Успех!ПП.Всеки механик който има елементарно познание от автомобилите ФИАТ, ЗАСТАВА, ще изпълни тази операция за не повече от 2-2.5 часа. При мен това беше направено във Велинград и колата се промени.Беше удоволствие след това да се кара.Колата беше PUNTO-МК2,1.9 DSН-ВЪЛКЪТ написа:колеги добре ама ми казаха че били два пръта долен (с каренцата) и горен (на волана).къде се намира тази втулка
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар