Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.4 пали и гасне

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Браво 1.4 пали и гасне

    Здравейте колеги,имам следния проблем: колата е фиат браво 1.4 12в,пали и работи тихо - спокоино и след извесно време загасва така сякаш някои я е огасил,рязко и изведнъж,правиго и по време на движение също,което е по страшното,после си пали веднага без замисляне или някакви други проблеми.Екзаминера не показва грешки ,смених датчика на коляновия вал ,няма промяна даите някакав жокер,щото не знам кво да я правя.
    Слънцето все някога ще огрее и кучия гъз ииии тогавааааа....

    #2
    Провери си бензиновата помпа, освен ако нямаш някаква невероятна аларма, която е достигнала края на жизнения си цикъл, която да има подобна защита.

    Коментар


      #3
      Колега , нямам аларма,не е и помпата,проверена е.Колата е купена преди няколко дни и се притеснявам джамбазите да не са направили някав мурафет , дето сега да дава отражение и аз да бера ядове.
      Слънцето все някога ще огрее и кучия гъз ииии тогавааааа....

      Коментар


        #4
        Сложи дублираща маса (кабел) от единия болт на компютъра до минусовата клема. И при мен така гаснеше когато си иска и проблема се откри след като компютъра не можа да се върже на тестер да му прочете грешките. Стоеше си на Waiting... 10мин. Дано и при тебе се окаже тоя елементарен проблем.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

        Коментар

        Working...
        X