Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер
Collapse
X
-
Re: Оборотомер
пич може .... сигнала се зема от бордовия копютър 23 пин или 24 не помня има тема може да нямаш пуснат кабел ще се наложи да си пуснеш потърси из форума темата ...d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Може да е нахално,но може ли линк на тематакак да разбера дали си имам изкарани кабелиFiat_Punto11 написа:пич може .... сигнала се зема от бордовия копютър 23 пин или 24 не помня има тема може да нямаш пуснат кабел ще се наложи да си пуснеш потърси из форума темата ...d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварителноФиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
Какво става ако няма бордови комп на дизелов ДВГ? От къде се взима сигнала?Fiat_Punto11 написа:пич може .... сигнала се зема от бордовия копютър 23 пин или 24 не помня има тема може да нямаш пуснат кабел ще се наложи да си пуснеш потърси из форума темата ...d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварителноCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fpunto.autokacik.pl%2FZrob tosam%2Fzrobtosam_liczniki.htm&hl=bg&ie=UTF8&sl=it &tl=bg ми то само S купетата нямат оборотомер , няма какво да проверяваш S ли е няма ...d1lar4e7o написа:Може да е нахално,но може ли линк на тематакак да разбера дали си имам изкарани кабели>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар