Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С КОЛАТА

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ПРОБЛЕМ С КОЛАТА

    Здравейте колеги,имам фиат браво 1,6 16V искам да споделя с вас проблема си и ако може някой да ми помогне.Колата е на бензин и метан,в момента работи само на метан,но оборотите и падат и гасне когато вдигнеш крака от падела,на бензин не може да запали изобщо.Ходих в сервиза на фиат за диагностика,от там ми казаха,че проблема е или в компютьра или в някои кабели за инжекторите.Ходих при ключар,който се занимава с компютрите,той ми каза,че проблема е в бензиновата помпа,но като дадаме на контакт бензиновата помпа работи и се чува фьштене от инжекторите.Не трябва ли бензиновата помпа след кратка работа да спре когато нагнети достатьчно килограми,защото при мене постоянно работи?Инжекторите са почиствани преди повече от шест месеца.Имал ли е някой подобен случай и може ли някой да ми помогне?БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

    #2
    Помпата се проверява за дебит и налягане. Проверете тези две неща и тогава продължаваш с проблема по натам. А на метан само ниски ли няма или изобщо не работи.

    Коментар


      #3
      Бензиновата помпа трябва да прави около 3 бара налягане, отиди да го замерят някъде и по принцип трябва да се чува за около 2-3 секунди и после да спре, не е нормално да се чува постоянно.

      Коментар

      Working...
      X