нещо неразбирам защо имате такива трудности при смяната на крушките ,явно при моята каручка има нещо различно . Защото без да се сваля нищо просто се навеждам и хващам внимателно крушката с 2-пръста и я вадя ,по същия начин поставям и новата и невиждам проблем (относно съвета да се кара без светлини на номера , лично при регистрацията имах проблем в халето ,точно защото едната не светеше -казаха ми 50 лева да почерпиш или иди в сервиз да ти я сменят , аз пък извадих нова от жабката и я смених пред тях. Казаха че и така ставало
Колега смяната става както е показано на картинките по-долу ,а относно нометра аз лично с макета резнах пласмасата колото да излезне цялата тая част и до там.Нищо недей сваля или пак да режеш пломбата щото може да си хванеш доста проблеми с тая "проста" пломбичка.
Да,обаче ако ти се наложи да пребоядисваш бронята и трябва да свалиш номера и нямаш късмета пломбата да не е захванала за пластмасата,какво паравиме?Лично моето мнение(и е грешно разбира се),НЕ се занимавайте,спирали са ме безброй мн пъти и никога не са гледали тея светлини,още повече,че като им спреш на полицаите,гасиш двигателя и съответно фаровете
... Лично моето мнение(и е грешно разбира се),НЕ се занимавайте,спирали са ме безброй мн пъти и никога не са гледали тея светлини,още повече,че като им спреш на полицаите,гасиш двигателя и съответно фаровете
Наистина си в голяма грешка.От днес съм с фиш заради липса на осветление на задния номер ... то затова и сега ровя по теми как се сменят тия крушки де ... Мога да ви сканирам фиша, ако някой не вярва.Дори само едната крушка да не работи, имат право да ви санкционират.ПП/ Като ме спряха, изключих двигатетеля, фаровете и пуснах аварийните. Но ме накараха да пусна фаровете, предполагам за да видят дали светят габаритите. И тогава видяха че няма осветление на задния номер ... то и аз не знаех че крушките са изгорели или може би не правят контакт, но утре ще ги оправя.
Коментар