Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

клиренс на купе

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    клиренс на купе

    Здравейте колеги,обмислям покупката на купенце,но никъде не можах да намеря информация какъв му е клиренса(или просвета)Понеже ще го ползвам предимно зимния сезон,драмата е дали изобщо става или ще е снегорин Благодаря на отзовалите се.

    #2
    Мисля че купето е повече за лятото. Защо пък само зимата ще го караш?! Относно клиренса - доста е ниско. Не е желатно да драпаш по разни снежни коловози, ’щото може да изревеж за нов картер от някой леден къс.
    Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

    Къде отиваш ти, може би?

    Коментар


      #3
      Не само ,но предимно.За лятото си карам мотора.То ясно,че не е най-подходящата кола за зимата ама дали все пак става.В момента карам 155 и зимата по коловозите ми пристъргва а клиренса и го дават 14см.Та купето ако е по-ниско отпада.

      Коментар


        #4
        Колега, зависи къде ще караш колата и колко сняг пада. По-миналата зима тук като падна метър сняг и се движиха само шасита и УАЗ-ки.

        Коментар


          #5
          Споко става за зимата само хубави гуми да имаш и няма проблеми.Аз с моито само в геран не сам влизал И всяка зима ходя по Беклемто(проходът след Троян) и на горе и на доло не сам имал проблеми.И излизане от преспи пак не ми беше трудно.Аз сам доволен от Купето зима-лято варви навсякаде
          [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

          Коментар

          Working...
          X