Карай да върви "другия маркуч" да е здрав пък тоя да се чупи колкото ще
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при пръскане на предните чистачки.
Collapse
X
-
И моя трипътник на Типо-то е същия и беше паднало капачето му и му сложих едно трипътниче от помпичката за рибките и сега си пръскат чистачките няма никакви проблеми
Хубаво е да е пак с такъв трипътник, защото има клапан който задържа течността да не се връща в казанчето
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Другия кофти момент свързан с този трипътник е, че когато помпата си тръгне и спре да прави достатъчно налягане, водата не може да преодолее клапана и пръскалките почват да "плюят"...Аз се сблъсках с този пробелм след смяна с нов клапан.Проблема се оказа истински - купих ментак от Авто Плюс за 12 лв, който ми скъса нервите и го разбих от паважа. Отивам за оригинална помпа от Вантотрейд, и к’во стана:Помпата се оказа не "подобна" а 1:1 еднаква!Сега съм с оригинална помпа за стъклониялното устройство от Мерцедес дилъра, щото се оказа по-евтина Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Един пресен пример, отпреди 1 час:Отивам аз във Вантно Трейд са си купя помпето за стъкломиячката.Колата е Фиат Темпра, ’96 година.Питам каква е цената.Цената е 42 евро!!!Няколко месеца преди това купувах подобна за мерцедеса.Мерцедеса е ’97.Цената в Ивая - 25 евро!Айде това с някаква отстъпка, ама мак разликата е мам си джас.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар