Аз ти се чудя за чий ще се набутваш да викаш неща от вънка, за които не е сигурно какви са...Rico, KS Tools или Top Master са "изпитаните" марки тук, от които няма недоволни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Универсални автоинстументи Gedore Fagot
Collapse
X
-
Аз като виден тифозо на Бета (може ли сеKuku написа:Повдигам темата, защото се натъкнах на нещо, което ми направи силно впечатление....Възможно ли е такъв комплект "ВЕТА" да струва едва 85 Евро в италианския Ибей (+ доставка 25 Евро)?!Някакво диво менте ли е или толкова си струва.... мислех, че трябва да е по-скъпо, съдейки по марката и цените в България
П.П.Намерих го и в България - 290лв. струва тук 
) да се изкажа - само тресчотката струва 100 лева. Ма може да има прИмоСия!
Направо ще сканирам от моя каталог на Бета комплектчето и цената.
Коментар
-
Въпроснах "Далко Моторс" за този комплект "ВЕТА" и ми казаха, че е любителски и за него няма гаранция, но ме успокоиха, че е съвсем истински и е промоционално предложение, за това цената е около три пъти по-ниска от нормалните комплекти :DТаааа.... утре мисля да си заръчам едно, пък каквото сабя покаже :D
Коментар
-
Що циментови 6локчета съм рязал с това, няма мърдане. Отверката съ6ира прах, 2-3 пъти съм я ползвал.На тази марка имам и 6ормашина, ползвам я за раз6ъркване на теракол и щом още е жива значи е до6ра.И една косачка, ама тя е почти нова.Kuku написа:Да се похваля, че послушах trace и си купих малък флекс на Black&Decker с промоция - електрическа отверка.Изглежда добре
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Humppa -
за MANNESMANN
Здравейте, повечето куфари на MANNESMANN са закупени от мен и се препродават. Ако имате интерес бих могъл да Ви изпратя снимки и цени на инструментите, които предлагам. Също така за куфара от 215 часта за членове на клуба мога да предложа цена 220лв., а ако е с наложен платеж по еконт транспорта излиза 16лв. Също така предлагам комплект отверки на MANNESMANN 18броя с поставка за стена на цена 30лв., звездо-тресчотъчни ключове 10размера - цена 25лв., шестограми и торсове за каквито е писал един колега в темата за 20лв комплекта е от 18броя. Ако някой проявява интерес, нека да ми пише на skype: mannesmannbulgaria или mannesmannbulgaria@gmail.comВсички инструменти, които предлагам са само на фирма MANNESMANN, откъм качество нямам оплаквания!
Коментар
-
За авто ремонти са необходими точно 2 инструмента с високи якостни изисквания-динамометричния ключ и камъка и най-вече въртока за развиване на централната гайка на предното предаване.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Преди около месец взехме същото в бачкането и не ме кефи.http://store2.data.bg/trace/Pics/tem...зликата между това на снимката и това което имаме е в каретата.Като цяло с тези вложки малко като е прецакана главата и превъртат, да не говорим, че много трудно се задържа нещо в тях и ако трябва да се извади от някъде болт/гайка на 100% изпада и после ходи я търси.Почти винаги нещо е изпаднало и не си е на мястото при пренасяне, като цяло на мен не ми харесва.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар