проблем с бензиномера или как там се казвал .Като дам контакт показва горивото,завъртам стартера истрелката пада на 0 и светва лампата.Скоро смених бензиновата помпа.Колата е фиат мареа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отчитане на бензина
Collapse
X
-
Проблема е от поплавъка.Нарушени са му пистите, и затова не отчита вярно.Ако искаш го извади и почисти със спирт, после разтегни леко пластинките за да има по добър контак с пистите.Мисля , че ще си решиш проблема
поне така реших на Типото!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
По същия начин. В багажника, в дясната част, зад седалката, в мокета е изрязан кръг. Под него има капак, който се държи на три винта, до колкото помня. Махаш го, и капака на стойката с помпата и поплавъка е под него. Хванат е с пръстен за резервоара, трябва да го развиеш, като преди това откачиш кабелите и щуцерите. Последните, пак до колкото си спомням, се откачаха доста трудно като ги стиснеш отстрани. Внимавай, чупят се лесно.
Коментар
-
Благодаря колеги, за подробната имформация. Като ми остане малко свободно време, ще отворя и проверя поплавака. При мен се получава следното: като карам по паваж или по-бързо по неравен път и стрелката на бензиномера бавно пада до нула и светва лампата. Слен кото колата стъпи на равна настилка, стрелката си изплува до вярната стоинаст
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар