Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със тока към стартерния ключ решен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем със тока към стартерния ключ решен

    колеги здравейте карам ланчия (братовчедката), днес смених ролки и ремъци на моята хубавица "Queen Merry " (капа-та) , и като си взех колата , нещо взе да ми прави проблем със тоците , изгасих автомобила , тръгнах да го паля , и ..... ток .... никакъв само аварийките ми работят и лампичките в колата ,а на таблото няма никакъв ток. Установих че губи постоянното захранване към стартерния ключ ,все едно съм си отрязал кабелите с флекса , и колата пали само с принудителен ток , някой дали се е сблъсквал с този проблем ? моля ви да ми помогнете имам нужда наистина .

    #2
    Като начало провери кабелите от акумулатора може, като са сменяли ремъците да са извадили клемите и след това при закачането някоя жица да се е откачила. Следващата стъпка е да провериш големите бушони в близост до акумулатора. При нашите бравки там има голям бушон, който е за цялото табло. Успех!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #3
      проблема беше в едни бушони под чистачките на ланчията , 30 А , сменен е и всичко е ок , но докато установя че и там има бушони , колата беше разкостена от всякъде

      Коментар

      Working...
      X