Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
Collapse
X
-
За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!Fiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
-
Смяташ че изчукването ще е по скъпо от 50,60пв ли? Калника е хлатнал навътре и смятам лесно да се изправи без много труд.Благодаря ти все пак за съвета и информацията.bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
Коментар
-
Боядисването ще е повече от 50-60 лева, не изчукването. Да кажем 100лв за калника. 130-150 бронята. (не знам дали трябва да се лепи)А ако не е толкова зле и не се налага боядисване оправи си го сам, и аз така си бутнахкалника един път и хлътна, ама после само като го чукнах от вътрешната страна и се изправи.Не знам как е при теб.Ако ти трябва майстор мога да ти пратя на ЛС координати.kirilo1 написа:Смяташ че изчукването ще е по скъпо от 50,60пв ли? Калника е хлатнал навътре и смятам лесно да се изправи без много труд.Благодаря ти все пак за съвета и информацията.bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
Приятелю , гледам че си от Слатина аз съм от Левски "В" всички във форума знаят в какво състояние ми беше темпрата след удара мога да те заведа при 1 човек ( които ми я прави ) не взима скъпо и работи добреkirilo1 написа:Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
Коментар
-
Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
Здравейте, колега аз пък съм от Левски Г и днес ми изплатиха щетата за задният десен панел и искам и аз да си я оправя, дай координати да действаме че се дразня колкоо е грозно така ударено.Jivko Georgiev написа:Приятелю , гледам че си от Слатина аз съм от Левски "В" всички във форума знаят в какво състояние ми беше темпрата след удара мога да те заведа при 1 човек ( които ми я прави ) не взима скъпо и работи добреkirilo1 написа:Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
[quote="trace"]Боядисването ще е повече от 50-60 лева, не изчукването. Да кажем 100лв за калника. 130-150 бронята. (не знам дали трябва да се лепи)А ако не е толкова зле и не се налага боядисване оправи си го сам, и аз така си бутнахкалника един път и хлътна, ама после само като го чукнах от вътрешната страна и се изправи.Не знам как е при теб.Ако ти трябва майстор мога да ти пратя на ЛС координати.[/quotзЗдравей колега-давай телефона, за да вършим работа.kirilo1 написа:Смяташ че изчукването ще е по скъпо от 50,60пв ли? Калника е хлатнал навътре и смятам лесно да се изправи без много труд.Благодаря ти все пак за съвета и информацията.bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар