Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за разхода

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за разхода

    Здравейте от скоро съм собственник на фиат путно 1.1 1995 година.Работи единственно на гас нещо му е изгоряла бензиновата помпа.А въпроса ми е следният не го карам много бързи но разхода на гас ми е 10 ?.А един колега има същото и разхода му е 6 на 100.Ако някой има идея какво да сменя че да почне да гори по нормално.Някой ми каза изпарителя имало мембрани някой сменял ли е цена да каже на тези неща.Благодаря Предварително.

    #2
    Възможно е да е от мембраните на испарителя ако колата не работи на бензин за да подгрее при по студено времеиспарителя замръзва и мембраните си отиват.Колега пък и не пишеш какъв ти е стила на каране,а също и къде се кара? Поздрави!
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

    Коментар


      #3
      Може би настройка на газовата, но с газоанализатор.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

      Коментар


        #4
        Ами карам я извънградско и градско смесено някаде но се 10 не я карам на пълна ръчка но най вероятно ще са мембраните както казвате защото питах предния собственник дали ги е сменял, а той ми оговори нищо не сам пипал по газовата от както сам я сложил, а газта е ловато.

        Коментар


          #5
          Наистина е необходима инспекция и регулировка на газовата, но при човек който си разбира от работата!Другия момент е да пробваш да заредиш и на други газостанции!

          Коментар


            #6
            ти колко очакваш да ти гори ,6/100 газ средни, как да стане като колата ти е със среден разход 6,5 бензин? А щом си със обикновена газова то нормалния разход тие към 8/100 среден!!!!
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

            Коментар


              #7
              Допреди 8-9 месеца карах 1 газово Ченти.С попрецакан испарител ми стигна до 20/100. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Нов испарител направо(за 65 лева (мембраните с монтажа им идваха към 50 кинта).)и след 7-8 месеца на друг майстор да смени нещо на ботилката и нещо пипа другоо...и крайния резолтат е 10/100.Което си беше много добро постижение.А мои наблюдения:От ОМВ-и дърпаше повече,но по-голям разход.Може-би 12/100.А Лукоил по-малък разход,но по-тромава.А колицата е с карбуратор (ако има значение)Та 10/100 си е добър разход за газ.Могат да се пипнат там винтилите по изпаритела,за да се намали малко разхода,но пък няма да връвиииии Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Важен е и въздушния филтър.Препоръчвали са ми на половината км. на маслото.Сиреч на 4000 км. само възд.филтър,на 8000 км.маслен,въздушен и масло.
              Marea Weekend
              2,4 JTD 130 '99

              Коментар

              Working...
              X