Здравейте!Пускам тая тема, макар че си мисля че няма много варианти за решаване на проблема.Една минусова сутрин тая зима се качвам в колата и да взема нещо от хладилната жабка неволно я дръпнах по рязко и под ъгъл към мене и резултата се вижда на снимката- счупи се дясното рамо. Позеленях от яд, ама станало вече. Зимата обаче почти забравих че е счупено, но сега като идват жежките дни се замислих как да я оправям.Пробвах още тогава да я лепя с някакви лепила,но както и предполагах не се получи. От Ауто Италия ми дадоха цена тоя елемент към 300-400
Като вариант предпочитам смяната, защото каквато и да е интервенция, няма да е по-стабилна. Четох някъде за заварки на пластмаса, но нямам представа за какво иде реч и дали е възможно да стане. Като най-добър вариант е да търся по морги си мисля, но едва ли някой ще я продаде отделно от таблото
Това е, пускам темата първо за да видя дали не пропускам някой вариант, и второ - за колегите със Стило, да внимават зимата, че пластмасата както е ставало дума и преди явно не е най-силната страна на Стило :D

Коментар