Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

задни спирачки FIAT BRAVO ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    задни спирачки FIAT BRAVO ?

    здравейте колеги искам да попитам за задните спирачки на бравото ръчната и педала на спирачката 2 различни барабана ли са и понеже незнам дали са накладки там ако са стават ли за правене или трябва да се копуват нови (бъкел не разбирам от чаркове извинявам се ако съм се изразил неправилно)

    #2
    За всяко колело от задните има само по един барабан и по два броя накладки (някои ги наричат челюсти). В комплекта накладки който ще си купиш (няма нищо да правиш, все пак не караш жигула, а и няма да ти излезе по-евтино) има 4 броя накладки, точно колкото ти трябват за смяната.Магазина от който можеш да си ги купиш е www.axm-auto.comЦената е около 30лв. Марката която ще ти препоръчам е STEINHOF. Имам лични впечатления от тези накладки и спират просто отлично!
    Fiat Punto 1.1 '97

    Коментар


      #3
      ами днеска се въртях и яко на шейна счупих 2-те леви джанти и т.н. оправих ги това друг вапрос но отидох да ми видят ходовата час в какво състояние е и ми пробваха спирачките от пред са добре но задните не хващат изобщо (особенно дясната) обаче като дръпнат ръчната кове та говорих с комшията ( кара S класа мерцедес) та при него били 2 барабана и ръчната била на оделен барабан та се зачудих да неби и при мен да е така защото ръчната държи а на педала ги няма

      Коментар


        #4
        Ето снимка на задния мост:http://photo-zona.net/images/user315...zadenmost2.JPG
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар


          #5
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 има ли някаква вероятнос да не е от накладките ? щото ръчната държи или прост тя е много натегната и затова хваща ?

          Коментар


            #6
            има голяма вероятност да имаш запекли цилиндърчета или маркучи за смяна. Но със сигурност нямаш два барабана и тоз дет ти е казал че има два барабана то значи е карал ЗИЛ или ГАЗКА защото само те имат според мен два барабана

            Коментар


              #7
              хахах ами не има BMW-та и мерцедеси така комшията било неговото тай и затова се замислих да не е и мойто тай въпреки че той каза че го съмнява ама аз все пак да питам ама по логиката ръчната фаща педала не няма да е от накладките май а ?!?

              Коментар


                #8
                Не е с два барана, не го слушай кви ти ги говори. Представлява спирачен диск със накладки за спирачките и в средата му по-малък барабан за ръчната с челюстни накладки.

                Коментар


                  #9
                  и последно ръчната на същия барабан ли е вързана или си има нещо отделно ?

                  Коментар


                    #10
                    durex_a написа:
                    и последно ръчната на същия барабан ли е вързана или си има нещо отделно ?
                    Не просто като задните спирачки имат така нареченото кантарче и спирачното усилие се регулира от това кантарче в зависимост от натоварването на задния мост! А ръчната си хваща, защото е със жила! Провери си и каквто ти казаха колегите по-горе и самото кантарче! То е като бутало което се управлява от пружинка закачена за стабилизиращата щанга!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

                    Коментар


                      #11
                      утре ще ида на сервиз зада ми кажат със сигорност какво е че сам несе наемам мерси все пак

                      Коментар

                      Working...
                      X