Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на съединител в Италсервиз?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на съединител в Италсервиз?

    Здравейте. Забелязах, че повечето мнения във форума за Италсервиз не са никак добри, но и като дати са доста стари. Интересува ме в момента някой дали е ходил там и какво мисли. Аз си взех в началото на годината Фиат Брава 1.6, 16v, инжекцион и понеже в книжката към колата това беше един от препоръчаните сервизи закарах я направо там. До сега съм много доволен. Приемчик ми е Пепи (не му знам друго име ) и до сега обслужването е перфектно. Два пъти я карах и само за преглед, за което не ми взе никакви пари. Като цени се консултирах с приятели и казаха, че са ми взели доста добре, а освен това спрямо 2 сервиза в Младост ми взеха и по-малко. Та питам защото ми се налага да сменя съединител и мислех да я карам там, но сега първо реших да се консултирам. За ремонта ми казаха между 400 и 500лв с части и труд. Какво мислите?

    #2
    Какво да мислим съединител комплект ти е 250лв. а те ти слагат още толкова за работа, то е ясно направо ти свалят кожата от гърба както спиш.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Колеги, съжалявам за офтопика, ама така за инфо:LaeMiSe, кои сервизи в младост са ти поискали повече пари и за какви ремонти (и пари) става дума?van_dal, да се обосновеш евентуално - сервизи, цени? Благодаря.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

      Коментар


        #4
        Сега питах мой приятел - 120лв. за смяна на съединител.Съединителя може ти да си го вземеш, може и той да ти го купи,цената която е дал е само за работа.п.с. Ако искаш съединител на 15000км. за 50лв. виж тук:снимки:http://trace.data.bg/p/files/Pics/temp/clutch
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар


          #5
          Цена на съединител к-т Валео-200лв.труд - 70лв.ти си прави преценката!Колата ми тази от подписа.
          FIAT BRAVA 1.6 16v

          Коментар


            #6
            vesko написа:
            van_dal, да се обосновеш евентуално - сервизи, цени? Благодаря.
            За съжеление не мога да дам цени в СФ, но доколкото си имам представа там цените са доста изкривени от резлността и ако не си достатъчно нахален може и тебе да те изкривят яко. За сравнение смяна на съединител миналата есен на Волво 440 беше 60лв. труд във ВТ.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

            Коментар


              #7
              Значи в Италсервиз смяна на ангренажен ремък ми беше 300лв (54лв ремъка, 154лв - обтегателна и другата ролка и останалото труд); 180лв смяна на останалите ремъци с ролките и 248лв за смяна на маншони на скоростната кутия + масло за скоростната кутия + маркучите на спирачките + течност за спирачките + накладки + комплект чистачки. За ангренажния ремък в сервиза в Младост срещу Била ми искаха 360лв, а в този малко по-надолу срещу тенискортовете 350лв.

              Коментар


                #8
                за такива голями ремонти си ходя до Ямбол и ми излиза ПОНЕ С 100 лева надолу доволен съм и си заслужава за смяна на съединител (комплект с масло (скоростно) и един тампон на скоростната кутия ( 54 лева) целия ремонт ми излезе някаде 400-450 лева в Вантотрейд ми искаха някаква кусмическа сума от 670-720 лева и цял ден работа
                1.6 16v 96 г. 103 hp.
                България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
                Да мина да те взема...или да взема да те мина?

                Коментар


                  #9
                  van_dal написа:
                  Какво да мислим съединител комплект ти е 250лв. а те ти слагат още толкова за работа, то е ясно направо ти свалят кожата от гърба както спиш.
                  ти го смени за 250 лв труд и после ми разправяй че е много
                  Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                  ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

                  Коментар

                  Working...
                  X