Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлинни индикатори в оборотомера.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Светлинни индикатори в оборотомера.

    Вече три пъти питам и никой не ми отговаря. Какви са и какво означават появяващите се светлинни индикатори в средата на оборотомера. Едната е надпис "стоп", а другата е една жълта крушка с лъчи около нея. Появяват се и по някое време изчезват. Всички светлини - заден ход, стопове, габарити, номер, работят. Смених и накладките, мислех, че е от тях. Не. пак се появяват. нека който знае обясни индикациите.
    FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.

    #2
    жълтата крушка е вкл габарити светлини
    фиат мареа 1.6 16v 97г

    Коментар


      #3
      Вече 3333 път някой ще ти напомни да кажеш за каква кола става дума - марка, модел, двигател, година ... Обикновено надписа STOP се появява, ако не ти работи някой от стоповете или машинката за включване долу при педала.Обикновено жълтата лампа свети при изгоряла крушка на габарит или осветлението на задния номер.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

      Коментар


        #4
        крушки

        колега и аз имам същия проблем. Ако искаш напиши в "търсене"- в горния ляв ъгъл крушки и ще видиш поне седем , осем теми по този въпрос има доста и мисля че ще ти помогнат
        фиат мареа 2.4тд
        опел фронтера

        Коментар


          #5
          Това че лампичките (за стоповете и номера говоря) светат, не значи, че няма проблем. Може връзката към маса да е лоша, или никаква.

          Коментар


            #6
            Уау! Винаги почвам с колата и модела, но този път отворих темата след тази за токовете, където описах колата, и съм пропуснал! ФИАТ МАРЕА УИКЕНД 1.8 БЕНЗИН 1997 Г. Дано ме извините.
            FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.

            Коментар


              #7
              Ако си напишеш колата , модела, годината, двигателя в подписа, хем никой няма да те пита каква е, хем и ти няма всяка тема да започваш с това. Това е като уеко уирично откуонение

              Коментар

              Working...
              X