Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свестен сервиз във Варна?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Свестен сервиз във Варна?

    Здравейте колеги!!! Наскоро си купих Фиат Баркета и трябва да направя смяната на консумативи. Въпросът ми е къде във Варна и имали изобщо сервиз, който да има така наречените пети за зацепване на двигател 1.8 16 ? Навсякъде ми казват НЯМА НУЖДА, но аз искам да стане качествено :D

    #2
    На мен като ми сменяха ремъка бях през цялото време бях със майсторите и те не използваха тези пети за , които ти говориш. Видях само ,че си направиха белези на ангренажните колела на разпределителноте валове и зъбното колело на коляновия вал ,и по тях зацепиха новия ремък и всичко си беше на ред. Ако искаш телефон на добър майстор ми пиши на лични.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

    Коментар


      #3
      Да, но искам да сменя също и рем. комплект на вариатора, защото трака като дизел.Никой не се навива защото тогава не става със белязане на ремъка само

      Коментар


        #4
        Имаш л.с.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

        Коментар


          #5
          Колега кажи на всички де,стига с тез Л.С. Има и други хора дето се интересуват. По темата мога да кажа че дори в аутоиталия нямат петите за този автомобил нито пък при бившите представители /под затвора/ ги има . И на двете места думите на хората бяха "ний сички фиати с едни пети ги прайме и досега няма фиат дето да е ударил клапани"Да ама не щото с петите на тия под затвора колата нямаше ниски обороти и после си я правих сам,а в аутоиталия приемчика ми каза 130 лв и ако не стане ще ми върнат парите и това представи си във фирмен сервиз.Поисках да видя петите им ,каталожния номер на петите им не е този който е нужен за 1.8 VFD мотора.Петите за този мотор стават само за него и за никой друг.

          Коментар


            #6
            не може ауто италия да ги няма. те са специализиран магазин както казвате и всичко ново им се праща. тези пети ги имат със сгорност. За варна знам едно др място дето имат много разнообразен инструмент вкл. и пети за фиат. намира се на между продължението на бул. Цар Освободител и ул. Петър Дертлиев. точно след бензиностация Лукоийл в дясно ще видиш една фигура на "мишелин".
            FIAT Bravo 1.4 12v

            Коментар


              #7
              Колеги, много съм доволен! За първи път! Намерих едно момче, тоест брат ми го намери... Луд фен на италианските коли. Има петите, при това оригинални със номер със всичко. Проверката установи, че всмукателния вал е леко разместен. Понеже нямах идея какъв ремък и ролки да сложа - човека предложи евтино или скъпо. Съответно ремъци ДАЙ-КО, ролки Рикамби оригинали или евтино - Фленор и Бредо или нещо такова беше - италианско. Разликата в цената не беше голяма, затова реших че по-добре по хубавото. Показа ми новите части, за да видя какво ще слага, старите ми ги сложи в багажника за спомен. Значи сменихме ремък,двете ролки,ремъка за динамото и неговата ролка, смени някаква пружина и шайба на вариатора така наречения рем.комплект - причина за тракането, понеже за нов пари нямам. Обясни че е временно решение, но пък е евтино. Също така ми предложи да промие всички повдигачи, понеже маслото било сменяно рядко и имало много отлагания. Всичко това беше направено за ден и половина, колата вече върви осезаемо по-добре и не трака :D За труд ми взе 130 лв., смятам че е добре - на друго място искаха само 100 да почистят повдигачите, защото се разглобявали трудно, много мръсна работа било и цял ден трябвало да си играят със тях. Другата седмица ще ходя да правя задния мост понеже едната гума е леко разкрачена като на старото пежо на брат ми :D Това е! За пръв път човешко отношение, дори ми позволи да стоя и да гледам - нещо рядко срещано. Ако някои има желание - ще го заведа. Има и пети за Алфа ромео, ама забравих за кои мотори.

              Коментар


                #8
                Еее, кажи поне кой е , и къде се намираа. Да знаем къде да ходим !
                FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

                Коментар


                  #9
                  Да и аз искам да знам къде се намира
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

                  Коментар


                    #10
                    аре бе колега, кажи къде е този сервиз?
                    FIAT Bravo 1.4 12v

                    Коментар


                      #11
                      Свестен сервиз във Варна - това звучи като мит...
                      Peugeot 407 2.0 HDI

                      Коментар


                        #12
                        Здравейте колеги аз работя в автоцентър СТЪНИ АУТО и имаме инстромент за всички Фияти и за друди автомобили някои ако има интерес намира се на околовръсния път над затвора до бензиностанция Дръзки ( с корабчето)

                        Коментар


                          #13
                          Не е сервиз, а е гараж! Сега ще му се обадя да го попитам дали може да дам телефона му тук, защото не е коректно без разрешение

                          Коментар


                            #14
                            колега не е нужно да му даваш номера, дай му адреса и това ще е реклама за него а не некоректност.
                            FIAT Bravo 1.4 12v

                            Коментар

                            Working...
                            X